Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Ağlatan Acı Sözler

Facebook Ağlatan Acı Sözler
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Facebook Ağlatan Acı Sözler bu konu facebook kısa acı sözlere yer vermektedir Facebook da en fazla paylaşılan ve takdire değer ağlatan acı sözler arıyorsanız sizlere seçmiş olduğum birbirinden dokunaklı ve anlamlı kısa ağlatan, acı veren ve dokunaklı sözleri paylaşıyorum 1549097610 1549097610 2019facebookaglatanacisozler5c555a8f64fbc2019facebookaglatanacisozler5c555a8f64fbc 2019facebookaglatanacisozler5c555a8f64fbc Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin Ömrümün her gününde, yüzyıllık elem saklı Adın kalbime mühür artık, dilde yasaklı! Hamle edilmez bir cisim içinde,ölmez bir Ruhum var ben seni sevdim nedensiz sen beni sevmedin şerefsiz Canı yanan sabretsin, Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin! Terk edilirken “görüşürüz” kelimesini duymaktan daha sancılı bir şey yok Zaten öldürdün lan bundan başka umut mu veriyorsun! Yalnızlığmda çoğalıp , Kalabalıkta eksiliyorum Ve öylesine topluluk ancak yalnızlığım ; Ne yandan dönsem sana çarpıyorum Her Yürek Sevebilseydi Zaten Adı Yürek Olmazdı Ve Her Seven Iyi Kalpli Olsaydı Aşk Bu Kadar Basit Olmazdı Kahve falında balık para demekse; En büyük hazinemdir gözlerindeki okyanus arada bir yokluyorsun 'sol' yanımı Öyle bir 'seni seviyorum' dedin fakat inan olsun kalbime indi'n Adın ancak en hoş kelimedir dağarcığımda ne vakit ansam; kelimelerim kendini asar dar'ağacında Dünyaları sığdırırdım yüreğimederdin bana bir zamanlar Dünyaları sığdırırken yüreğine, beni sığdıramadın mı ? Seni seviyorumcümlesi en fazla sana yakışıyordu, en çok senden duymak mutlu ediyordu M U T L U L U K mu ? Evet adını duymuştum2019facebookaglatanacisozler5c555a8f68fdaalt Sen beni kandırmadın, ben sana inanmayı seçtim Hepsi bu Kanayan yaralarına, kan dursun diye diğer bedenler basarsan, sadece mikrop kaparsın Eğer bir insanı sahiden hatırlamamak istiyorsan onunla yaşadıklarını yok, onun sana yaşattıklarını hatırla Hiçbir süre garantisi olmayan bir mutluluk için, Hayatınızda kalıcı olan şeyleri değil etmeyin Çünkü tek üzülen siz olursunuz Şayet kimse olmayacak senin gibi; lakin sende olmayacaksın eskisi gibi Fazla sahiplenmeden seveceksin örneğin Keza her lahza avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt