Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebook anlamlı sözler

facebook anlamlı sözler
0
72

Similar threads

kısa manalı sözler facebook kısa anlamlı sözler facebook facebook kısa anlamlı sözler kısa anlamlı sözler face Facebook sayfanızda oysa arkadaşlarınıza veya Facebook sayfasından asevgilinize kısa anlamlı facebook sözleri göndermek isterseniz, sizlere en güzel facebook kısa manalı sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Yaşama Dair Anlamlı Sözler Facebook Hayata dair manalı sözler facebook Yaşama dair anlamlı face sözleri ♥ a$k nasıL arzu duyuyorum yokLuğuna ve nasıl üzüLüyorum çaresizliğime Kalabalıktaki yalnızlığıma üzülüyorum ♥ Ya bütün açacaksın yüreğini, veya hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hayata dair manalı sözler facebook hayata dair manalı sözler, hayata dair sözler facebook facebook hayata dair anlamlı sözler 2019 ADINI bile ANMIYORUM bazılarının! ÇOMAKLARINI hazırlayamayacak dek DARGINIM! Bir Takım ETEKLER, her KADINA yakışmaz, Örneğin, UZUN BOYLU olmak gerekli! Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
facebook kapak fotoğrafları manalı sözler Face'de kapak fotoğrafları paylaşacağım daha doğrusu arkadaki plan yapacağım fakat bu kapak resimlerinin içinde anlamlı sözleri olanları arıyorum bir türlü kafama kadar bulamadım bana yardımcı olur musunuz lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Resimli ve anlamlı sözler Ayaklanma resimli sözler resimli anlamlı sözler manalı ve düşündürücü resimleri bir araya toparladık Bazen konuşacağınız kelime dizinlerinin toplamı olan cümleler, karşısında tarafa ne anlatılması gerektiğini tamamiyle söylemez hoş olmadı, sankii eksik kaldı gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt