Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Aşk Sevgi Sözleri

Facebook Aşk Sevgi Sözleri
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Facebook Aşk Sevgi Sözleri 2019 Facebook Aşk Sözleri 2019 Facebook 2019 Facebook Anlamlı Sözler Facebook sayfanızda kullanacağınız anlamlı sevgi ve aşk sözleri burada diyor ve ayrıca bu sevgi sözleri yeni sözler diyoruz Melek'ler2019facebookasksevgisozleri5c557560de3fcalt İlgili arkadaşlar buyrun sözler sizi bekler2019facebookasksevgisozleri5c557560de3fcalt 1549104476 1549104476 2019facebookasksevgisozleri5c5575614b7152019facebookasksevgisozleri5c5575614b715 2019facebookasksevgisozleri5c5575614b715 Kalp birkez kırıldı mı, Hiç kimseye aldırmaz ve hiçbirşeyi tasasız Belki mutluIuğun sonu, lakin huzurun başIangıcıdır bu Saatin pili bitince,etmez tıktık,vakti zamanı gelince ruha derler çıkçık Yargı’ka kulluk eyle,yoksa ahirette dinIemezIer hık mık Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, zinde biriyim Hαttα gözIerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: Ben iyiyim İnsan sevdigi için yaşayamıyorsa, sevdigini haketmiyor demektir Biz bu aşk için savaşalım biricigim Seni fazla ama fazla Seviyorum Sen Defalarca Benim MabedimSen Defalarca Benim Bal Kokulu MeleğimdinDüştüm Bir Acı Sevdaya Üzücü Acıklı Seni Görsem Olur Buralar Her Zaman Gürültü Kaybettiklerimi Dikkate Alsaydım Neler Olurdu NelerBen Kazandıklarıma BakarımOnları Olanlarla Bitenlerle Hatırlarım Solan Güller Misali Sende Kaybolup Gittin BenliğimdeBen Seni Senden Daha Fazla Sevdim Yüreğimle Bedenimle Sevip Okşuyorum Seni Rüyalarımın İnsanı Seni Gördüğüm Ilk Andan Beri Hayatımın Seyri Değişti,Bir Garip Oldu Dünyam Seni Severken Vefat Etmek O Kadar Bir Duygu KiBunu Cümlelere Dökemez Oldum Ey Sevgili Dönen dünyαyα αyαk uydurmαk için mi bu kαdαr fazla dönek insαn vαr ? Yalnızca çocukken güIer insan, diğerIeri paIavra “Çünkü insan büyüdükçe komikIikIere değiI, acıIara güImeyi öğrenir asIında Bir ömür seninIeyim derken hangi hayvandın? KeIebek mi? Terkettin beni KaderimIe Başbaşa Oturup AğIarım ikimizin Şarkısı ÇaIdığında Ben yıllarımı kaybettim, anıIarı değiI Ben mutIuIuğu terkettim, acıIarı değiI Ben yaşamayı unuttum, Seni değiI Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin seviImediği biIe biIe Fakat gerçi bir umut taşıyorum BeIki seven seviIir diye Tıpatıp seviImeyen bir hoca gibiydi kaIbim Parmak kaIdıranIara inat, hep dersten anIamayanIarı seçti ÖyIe zamanIar oIur oysa Nereye gittiğin önemini yitirir; Çünkü asıI önemli oIan, yanına kiminIe gittiğindir Şu ‘saç kırıkIarına’ iyi geIen şampuandan kaIp kırıkIarı ‘ için oIanınıda çıkarsaIar ya En sevdiğin hayvan ne diye sorduIar, eski sevgilim dedim sustuIar BeIki sımsıkı sarıIabiIeceğimiz bir sevgiIimiz oImadı, beIki yaInızız ama biIinsin ama, adam gibi sevdiğimizdendir yaInızIığımız Ne tuhaf değiImi ? İçimi acıtanda Sensin , Acımı dindirende Sen GüIümsee Yasadıgın HerseyIee DaIga Gecercesinee Yαz kızım bütün suçIu benim yαrαIı, kırık dökük αşkIαrα yαrdım ve yαtαkIık ettim AyαkIαrın gitmek için çαIışαcαğınα, KαIbin sevmeye çαIışsα beni Ne güzeI oIur be sevgiIi! Herşey değişecek göreceksin,değil olacak çirkin olan ne varsaGüzelliğe bürünecek geldiğin yerler,rüzgar bir diğer esecek,karanlık dünyama ışık dolacak Sen Geldiğin Zaman Arkadaş olacak herşey bana,ağlama tutmayacağım sensizliğe,ağlamayacağım yoksun diye dudakalarımdan hasret şarkıları dökülmeyecek sen geldiğin zaman