Facebook Beğenmedim Butonu Geliyor! facebook beğenmedim butonu, facebook yeni özellikler, facebook butonu, beğenmedim butonu Facebook için yeni bir özellik daha geliyor Henizin bildiği gibi paylaşımların altın da yer alan beğendim butonuna alternatif seçenek olarak beğenmedim butonu yoktu Talebin fazla pozitif olması nedeni ile beğenmedim butonunu da ekleme kararı bölge yetkiler yakın bir süre da bunu gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyacaklar 45903 45903 facebookbegenmedimbutonugeliyor5c581c5f50401facebookbegenmedimbutonugeliyor5c581c5f50401 272 532 facebookabegenmedimbutonugeliyorpng45903 Facebook Beğenmedim Butonu Geliyor! facebookabegenmedimbutonugeliyorpng45903 Facebook Beğenmedim Butonu Geliyor! Facebook'a beğenmedim butonu geliyor Mark Zuckerberg, gelen teklifleri değerlendirdi ve Facebook'a beğendi butonunun yanında beğenmedim butonu yapmaya karar verdi Facebook kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi Facebook'a, beğenmedimbutou gelebilir Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, siteye dislikebeğenmedimbutonu bırakılmasına karşın kullanıcılardan yoğun talep geldiğini belirterek, bunun hayata geçirilmesi için çeşitli yöntemler üstünde düşündüklerini kaydetti Her gün binlerce insanın Facebook'ta hayatlarındaki hazin, şen veya acı anlara yönelik paylaşımlar yaptığını ifade eden Zuckerberg, çoğu kişinin böyle durumlarda yalnızca beğene tıklamaktan hoşlanmadıklarını, bunun o andaki beğenmedurumuna yerinde duygu olmadığını, böylece beğenmedimseçeneğinin de bırakılması gerektiğini anlattıklarını söyledi Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta her gün milyonlarca insan vakit geçiriyor Facebook'da birçok resim, bakış ya da yazı paylaşıyor Çoğu insan da yalnızca beğendimseçeneğini içlerinden gelerek tıklayamadığından şikayet ediyor Beğendim butonu olduğu gibi beğenmedim butonunun da olmasından yakınıyorlardı Kullanıcıların büyük bölümü beğendimbutonunu tıklamanın kişinin hakiki duygusunu yansıtmadığını düşünüyor Buna karşın araştırmalar jet hızıyla Mark Zuckerberg'den geldi