Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebook çevrimdışı görünme

facebook çevrimdışı görünme
0
137

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook ’ta herhangi bir kişinin Beni görmesini istemiyorum
Facebookta Birisini Engellemek istiyorum
Facebook Durumunu Çevrimdışı Yapma

Facebook ’ta çevrimdışı görünmek için, aşağıdaki sohbet e tıklayın ve Seçenekler den Çevrimdışı O l‘a tıklayın

Çevrimdışı Olamıyorum

Eğer çevrımdışı ol tuşuna bastığınızda herhangi bir şey olmuyor ve hala çevrim içi iseniz, facebook serverlarında geçici bir sıkıntıdan nedeniyle olamıyorsunuz demektir, sizinle ilgili bir bezginlik değil genel bir sıkıntıdır yani

Çevrimdışı olanları görme;

Facebookta çevrim dışı olanları görmek gibi bir seçenek yoktur

Çevrimdışı Girme;

Eğer son girişinizde sohbette çevrimdışı iseniz, yeniden girişinizde çevrimdışı girersiniz
Lakin son girşinizde çevrimiçi bırakmışsanız, facebook ’a girerken çevrimdışı şeklinde girmeniz mümkün değildir, girdikten anında daha sonra çevrimdışını seçerek çevrimdışı olabilirsiniz,

Facebookta bir Kişiyi Müdahale Etme

Sağ üstteki “Ayarlar a oradan “ Gizlilik Ayarları ına tıklayınız Karşınıza gelen sayfada Sol alta inin Orada “ Birilerini Engelle yazan yerin altında “ Kişi yazan yerin altındaki kutucuğa alıkoymak istediğiniz kişinin Isim Soyad ını giriniz ve “ Engelle ye basın Gelen ekranda Engellemek istediğiniz kişinin sağ yanına “Kişiyi Engelle gibi birşey olmalı tıklayın Böylece o kişiyi Engellemiş olursunuz *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt