Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

@Facebook.com Uzantılı Mail İster Misiniz?

@Facebook.com Uzantılı Mail İster Misiniz?
0
309

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook son zamanlarda e mail servisi haberleri ile gündemdeydi Google’a yeni rakip mi geliyor başlıklı yazıları son zamanlarda çokca görüyoruz
Facebook CEO’su Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada bu yeni servisin tam anlamıyla bir e mail servisi olmadığını belirtti Bu açıklamanın yapılması aslında ortalıkta dolaşanan “Gmail Killer sözünden kaynaklanıyordu Facebook’un Google Gmail servisine savaş açtığı iddialarından dolayı Facebook Mail kulislerde Gmail katili olarak dolaşıyor Microsoftun da destek verdiğini duyduğumda bu söylemin pek de yanlış olmadığını düşündüm Microsoft Bing ile Google’a rakip durumunda E mail servisi konusunda da aynı rekabetleri var Fakat Mark Facebook Mail’in farklı bir yapısı olduğundan bahsediyor
wwwfacebookcomrumuz şeklinde sayfaları olan kullanıcılara rumuz@facebookcom şeklinde e mail adresi verilecek Tabi ki bu hizmet şu an davetiy sistemi ile işlemekte Davetiye almak için Facebook hesabınıza girin ve arından bu bağlantıya tıklayın Request invite butonuna basarak davetiye talebinizi iletebilirsiniz Davetiye için ben de istekte bulundum Servise erişebildiğimde kullanımı hakkında da bir yazımız olacak
flash http:wwwbilgiustaminfovideoFacebookflvMP4
Ayrıca Windows Live SkyDrive ile 25 GB’lık alana sahip olacaksınızBurada fotoğraflar, dokümanlar gibi dosyalarınız saklanabilecekMicrosoft e mail alt yapısı ve web alanı noktasında devreye giriyor olacak
Mark Zuckerberg iletişime yeni bir boyut kazandırma planları yapıyor Bu plan doğrultusunda Facebook EMail hizmetini geliştiriyor Sohbet ve mail arası bir servis olduğunu söyleyebiliriz Sosyal posta kutusu da diyebiliriz Henüz servis açılmadan çok fazla yorum yapamasak da çığır açacağı kesin gibi görünüyor Yaklaşık 600milyon kullanıcısı olan bir sitenin neler yapabileceği tahmin edilir…
Yazar: Mehmet Emre Baş

858,465Konular
981,149Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt