Facebook da Bu Bayanlar Nereye Gidiyor? facebook meme kanseri etkinliği, facebook mesaj etkinliği, facebook tatil etkinliği Sosyal paylaşım ağı facebook da bugünlere bayanların profil sayfalarında falanca ülkeye şu dek aylığına gidiyorum diye bir ileti dolaşıyor Herkesin merak etttiği bu faaliyet aslında bayanlar arasında bir nevi dayanışma için Meme kanseri için her yıl ayrı iletileri sayfalarında paylaşan hanımlar meme kanseri için dayanışma etkinliğine katkı maddesi sağlamış oluyor Sizlere bu mesaj hakkında genel bilgilere geçiyorumfacebookdabubayanlarnereyegidiyor5c591170b64ecalt Wink 18717 18717 facebookdabubayanlarnereyegidiyor5c591170ed1a7facebookdabubayanlarnereyegidiyor5c591170ed1a7 345 610 memekanserijpg18717 Facebook da Bu Bayanlar Nereye Gidiyor? memekanserijpg18717 Facebook da Bu Bayanlar Nereye Gidiyor? Evet guzel hanimlar bu yil icin yine vakit geldi…Gogus kanserini desteklemeliyiz!! Hepimizin hatirladigi gibi gecen yilin oyunu sutyeninizin rengini yazmakti yada el cantalarimizi nasil tuttugumuzdu Gecen yıl birsuru insanin katilimiyla ulusal kanallarda haber bile olmustu, ve bunu ne icin yaptigimizi gostermistik KUŞKUSUZ hic bir erkege kisisel durumumuzun anlamini soylemiyoruz… birakinda yanlizca tahmin etsinler! Lutfen bunu kopyalayin ve yapistirin ( mesaj icinde) ve butun kiz arkadaslariniza gonderin! Erkeklerin kafalarini karistirma zamani geldi( ve bu zor degil yapmaniz gereken doğduğunuz ayın eşleştiği sehiri secmek ve dogum gununuzu girmek Bakalim bu yil nekadar ilerliyebilicez Dogum gununuz orda kac ay kalicaginizi belirler OcakMeksika Şubatlondra martmiami nisan—Dominican Republico mayisfransa haziran St Petersburg Temmuzavusturya Agustosalmanya EylulNew York ekimamsterdam kasim Las Vegas Aralikkolombia Iletinize yazmanız gereken sey ’’ …………… ayligina……………… gidiyorum’’ Bu mesaji sizlere de gondermek istedim haydi kolay gelsin Genişletmek için tıkla