Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook da Sapık var

Facebook da Sapık var
0
104

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Uyarı, Facebook da sapık var!

Facebookcom'da kimleri arkadaş olarak eklediğinize uyarı edin!

Ordu'nun Fatsa İlçesinde kaynakçılık yapan 26 yaşındaki O K, Facebook'ta, yaşları 1416 yaşındaki erkek çocuklarını dost olarak ekleyip, kendisini kaptan olarak tanıttıktan daha sonra MSN ve telefonla cinsel istismarda bulunurken suçüstü yakalandı

ANNE ŞÜPHELENDİ

Sapık operasyonu Ankara'da bir annenin 14 yaşındaki çocuğunun MSN konuşmaları ve cep telefonu görüşmelerinden şüphelenmesiyle başladı Anne Istek K oğlunun kullandığı telefonu açtığında karşıdaki birey telefonu kaypattı Arayan numarayı çocuğuna sorduğunda Olgun abiyanıtını aldı

SAPIKLA YAZIŞTI

Anne oğlu sapıkla yazışırken bilgisayarın başına kendisi geçti Sapığın Kamerayı açdemesini de Kamera bozuk, yenisini alacağımyazarak savuşturdu Bir sure sonradan internet sapığı OK, 14 yaşındaki çocuğa yazdığını zannederek cinsel içerikli sorular sormaya başladı Yazışmaları kaydeden anne, polise başvurdu

POLİS DE BİLGİSAYARIN BAŞINA GELDİ

Bunun üstüne bir bilişim suçları polisi de eve geldi ve bilgisayarın başına oturarak yazışmaları onlinetakip etti Polis, sapığı Ordu'nun Fatsa ilçesinde bilgisayar başında suçüstü yakalayarak Ankara'ya getirdi

Mahkeme savcılığın tutuklama talebini reddederek, adli kontrol aşağı tutularak zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere bağımsızlık

Facebook sapığı, bir annenin ısrarlı takibiyle yakalandı Oğlunun yerine geçip sapıkla yazışan anne, zanlının suçüstü yakalanmasını sağladı

sözde, Ordu'nun Fatsa İlçesinde kaynakçılık yapan 26 yaşındaki OK, Facebook'ta, yaşları 1416 yaşındaki erkek çocuklarını dost olarak ekleyip, kendisini kaptan olarak tanıttıktan daha sonra MSN yazışmalı ve telefonla cinsel yönden istismar ediyordu

Oysa sapığın yakalanma süreci, Özlem K'nın oğluna gelen telefonu açmasıyla başladı Annenin sesini duyunca sapık telefonu kapadı Bunun üzerine anne, oğluna kiminle görüştüğünü, neler konuştuklarını sordu

Şüpheleri iyice artan anne Arzu K, oğlunun itirazına karşın bilgisayarın başına geçti ve oğlunun listesindeki Reisrumuzlu kişiyle MSN'den yazışmaya başladı Sapık, 14 yaşındaki çocukla yazıştığını zannederek cinsel içerikli sorular sormaya başladı

Anne bunun üstüne polise başvurarak destek almaya başladı Ankara Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları şubesindeki polisler anneye şikayetçi olmasını ve yapması gerekenleri anlatıp cumhuriyet savcılığına da veri verdiler Bir polisin de eve gelip yazışmaları görüp kaydetmesinin peşinde sapığın adres tespiti yapıldı Ankara'ya gelince bana cinsel organını gösterir misin; benim param değil, para ayarlagibi ifadeler kullanan sapık, hakkında delil toplandığının farkına varmadı Emniyetin araştırmasıyla sapığın Ordunun Fatsa ilçesinde olduğu belirlendi

Operasyon emri Ankara'dan

Soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda da anneden yardım alındı Annenin yazdığı web camle dışarıyı göster, kapıya çıkgibi isteklerini yerine getiren sapığın bütün adresi de belirlendi Sapık, polisin düzenlediği baskınla bilgisayar başında suçüstü yakalandı Bu sırada Ankara'dan bağlantı kurduğu adreslere de hakim düzenlenerek bilgisayar ve CD'lere el konuldu

Pişmanım, şaka olsun diye yaptım

Ankara'ya getirilen sapık emniyet suçlamaları kabul etmezken, şakadan yazdımdedi Emniyet ve savcılık sorgularında, suçlamaları kabul etmeyen O, K, tutuklama talebiyle çıkartıldığı nöbetçi mahkemede, başta böyle bir cehalet yaptım Amacım Cinsel istismar ve taciz değildir Üzgünüm ve pişmanımdedi Mahkeme savcılığın tutuklama talebini reddederek, sapığın adli denetim altında tutulmasına ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi

12 sene isteniyor

Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yücesoy, olayla ilgili iddianamesini tamamlayarak dava açtı Mahkemenin kabul ettiği iddianamede Olgun K'nın, Çocuğun görebileceği yerde müstehcenlik, çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik ve Çocuğun kolay istismarısuçlarından yargılanması istendi 3 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis cezası istenen internet sapığı, 11 Kasım'da yargılanmaya başlanacak *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt