Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Da Şifremi Unuttum

Facebook Da Şifremi Unuttum
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook şifremi unuttum
Facebook şifremi unuttum, nasıl geri alabilirim
Facebook şifremi nasıl geri alabilirim?

Facebook şifrenizi geri alabilmek için 'Şifreni mi unuttun'a tıklayın

Facebook'a kaydolurken kullandığınız eposta adresinize yeni parola almanızı sağlayacak bir link gelecektir O linke tıklayarak yeni parola kaydedip facebook sayfanıza ulaşabilirsiniz
E posta adresimize link gelmesi bazen bir vakit alabiliyor, bekleyin mutlaka gelecektir *

Similar threads

SORU: face şifremi unuttum facemin belirtilen olduğu msn nin parola ve gizli yanıt cevabınıda unuttum nolursunuz destek edin facemi istiorum nannnn arkiler parola kırıcı programa gir msn ni yaz facenin şifresini deiştir flan dediler nolur kırıcıyı indirmek istiorumm CEVAP: Facebook şifrenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum, Facebook Şifremi Unuttum Mail Gelmiyor Facebook Şifrenizi Unuttuysanız Mail Gelmiyorsa yapmanız gerekenler; Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda şifremi unuttum a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız eposta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
SORU: face şifremi unuttum facemin kayıtlı olduğu msn nin şifre ve gizli yanıt cevabınıda unuttum nolursunuz yardım edin facemi istiorum nannnn arkiler şifre kırıcı programa gir msn ni yaz facenin şifresini deiştir flan dediler nolur kırıcıyı indirmek istiorumm CEVAP: Facebook şifrenizi geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Facebook Şifremi Unuttum Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim Facebook şifrenizi unuttuysanız yapmanız gerekenler belliFacebook başlıca sayfasında sağ köşede yer alan antre yeri, Eposto, Parola kutucukları aşağı şifreni mi unuttun ? seçeneğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenirim Facebook Şifrenizi Unuttuysanız şifre antre panelini görüyorsunuz Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz bölümün aşağıda Şifreni mi unuttun yazısını göreceksiniz daha sonra size mail adresini soracaktır mail adresinizi yada cep numaranızı girerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt