Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Dostluk Sözleri

Facebook Dostluk Sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Facebook Dostluk Sözleri Bu yazı 2019 Facebook dostluk sözlerine yer vermektedir Hayatta herkes sizin arkadaşınız olabilir ama dost bulmak ve elde etmek bu edvirde gerçekte çok güç eğer karşınızdaki kişinin sizin hakiki dostunuz olduğuna canı yürekten inanıyor ve biliyorsanız sakın onun elini bırakmayın Dosta en hoş sözleri sizler için paylaşıyorum 1549098827 1549098827 2019facebookdostluksozleri5c555f513cfee2019facebookdostluksozleri5c555f513cfee 2019facebookdostluksozleri5c555f513cfee Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan Hiç kimse bir dost kaybedecek kadar zengin değildir Hele ben hiç yok Affet beni dostum… Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek değin uzundur Gel seni bi kuçaklıyayım yaa ? Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her arkadaşlık için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana yemin olsun fakat bizim meleğimiz asla ağlamayacak dostum… En koyu mavilikleri avucuna, en dürüst mutlulukları gözlerine, en derin Sevgileri kalbine bırakıyorduhep mutlu ol Gül kokusu akşamlarda arkadaş hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık fakat kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık Ebedi arkadaşlık namına nice dilekler vardır Ölümün zeka ayrılık sayılmadığı gönüller vardır Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar Sevgide birleşen yürekler vardır Gülümsemek senin ıcıHer dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ancak bizim meleğimiz asla ağlamayacak…n bir tutku olsun…olurda bir gün ağlarsan eğer o da mutluluktan olsun… Evet arkadaşım!gülümsemek varken somurtmak niye,güldürmek varken ağlatmak niye,güzel sözler anlatmak varken,kalpleri kırmak niye? yaşam fazla kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç bır sey kırılan kalplere değmez Zengin; fazla mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir Yürek zenginliğinden yoksun olan kimse, ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir Tamamı ve hırsı sebebiyle de ırk nazarında hakirdir Kalbi varlıklı olan kimse de ne değin fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir Sakın üzmesin seni karşılıksız Sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider Gün kazanç bir gün yanlız kalırsan akı verirse iki damla gözyaşı gözünden canlanırsa anıların pat diye bire beni hatırla… Kalp umutlara hamile olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi Gönlümüz darağacındayken bile, küsüp dostlarımızı sevmeyi unutmadık biz! Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin bütün güzellikler gerçek olsun Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır, sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüzbizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günlerimiz farklı gectigınde üzüldüğümüz…  

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt