Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Duvar Yazıları Aşk

Facebook Duvar Yazıları Aşk
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook Aşk Duvar Yazıları,Aşka duvar yazıları ,
romantik duvar yazıları
duvar yazilari ask
özel duvar yazıları
duvar yazıları ilgili hoş sözler

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta sipariş verme, sana kucak dolusu virgül getirdim?

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan oysa birtanem her gün yağmur yağardı

Yanağına düşen kar parça başına eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle bir tutam mutluluk, bir tutam umut ve bir parça sevinç gönderiyorum sana

Bir gül almak isterdim! Niçin mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için?

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim acilen kaç yıldızım var biliyor musun? Benim bundan böyle bir gökyüzüm var

Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı yeniden sana daima aşık olup seni düşündüm

Yedi öbür iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi öbür çiçekten bal yapsa senin değin tatlı olamaz

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

Güneşin doğduğu da bir reel battığı da Kalbimin attığı da bir hakiki, günün bittiği de Ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük reel

Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben her zaman ordayım!

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Irk onu hayatı boyunca ola ki bir kez görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım olur ya lakin aşkım senden sonra olmayacağım inan

Gecemin gündüzümden farkı değil alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde oysa sönmez ışık

Seni dünler için sevmedimdünler yaşanıp bittiseni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecekseni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek *

858,496Konular
981,606Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt