Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Duvar Yazıları

Facebook Duvar Yazıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güzel Facebook Duvar Yazıları

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da Kalbimin attığı da bir reel, günün bittiği de Ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun ya da bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer

Birgün bana soracaksın,beni mi yahut hayatı mı daha fazla seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin lakin hiçbir zaman bilmeyeceksin ama benim hayatım sensin

Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve yeniden kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm

Ne seni unutturacak kadar süre geçecek ne de geçen vakit seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım şayet ama aşkım senden sonradan olmayacağım inan

Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni böylece çok seviyorum ki

Ben katiyen ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir

Yalnız açığa meydana çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun

Sana bahçeden gül yok güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla özlemek, gitmekten çok ummak, dokunmaktan fazla düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer

Karanlık Aydınlıktan, Yalan Aracısız Olarak Kaçar Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar

Gençliğine güvenip erken derken şayet elveda bile diyemezsin bu vesileyle

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni fazla sevmeye devam edeceğim

Benim Kalbimi Canını Yakmak Suya Yazı Kâğıda Dökmek Değin, Gönlümü Olmak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle

Allahım beni o kadar bir güz ayazı öldür ancak , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın

Kilometrelerce uzaklıklara gizli olsada dostluğumuz benzer gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Bağımsızlık düşlerde yok ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

Uzaklıklar Ufak Sevgileri Değil Eder, Büyükleri Yüceltir Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi

Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere dek sevmeye yeminim var!

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana tekrar tekrar aşık olup seni düşündüm

Yedi farklı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi bambaşka çiçeği dolaşsa yedi öbür çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz *

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt