Facebook Duygu ButonuFazla Yakında Geliyor! facebook duygu butonu, facebook duygu durumu, facebook duygularını paylaşıyorum Sevgili melekler, facebook, kullanıcıları için yepyeni bir kullanım getirmeye hazırlanıyor Bundan Böyle beğen seçeneği dışarıya bir seçeneğiniz daha olacak: Duygularını paylaşıyorum Facebook mühendislerinden Dan Muriello yeni bir sistem üstünde çalışıyor Huffington Post'un haberine göre ‘sympathize’ yani ‘duygularını paylaşıyorum’ butonu ile birlikte artık negatif, üzüntü bildiren paylaşımlarda kullanıcılar Beğen butonu ile karşılaşmayacak Bunun yerine ‘duygularını paylaşıyorum’ butonu ile üzüntüsünü belirtecek ve ayrıca açıklama yapmasına da lüzum kalmayacak Bu yeni Facebook uygulaması önümüzdeki yılın ortalarına içten kullanılmaya başlanabilecek 19461 19461 facebookduygubutonucokyakindageliyor5c581dfea8931facebookduygubutonucokyakindageliyor5c581dfea8931 325 523 facebookjpg19461 Facebook Duygu ButonuÇok Yakında Geliyor! facebookjpg19461 Facebook Duygu ButonuÇok Yakında Geliyor!