Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Duygularımı Paylaşıyorum

0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

imagesfacebookduygularimipaylasiyorum5af7655aeb732

Facebook kullancılarına yine mujdeli bir haberimiz varFacebook yetkilileri siz Facebook kullanıcıları icin yepyeni bir ozellik geliştirdiFacebook ’ta fotoğrafları beğenmeniz dışında yeni bir seceneğiniz daha olacak nedir bu secenek dediğinizi duyar gibiyim hemen acıklıyorum arkadaşlarDuygularını paylaşıyorum butonu

Evet yanlış okumadınız duygularımı paylaşıyorum butonu yer alacak Facebook paylaşımlarınızda

Facebook muhendislerinden Dan Muriello yeni bir sistem uzerinde calışıyor Huffington Post ’un haberine gore ‘sympathize ’ yani ‘duygularını paylaşıyorum ’ butonu ile birlikte artık olumsuz, uzuntu bildiren paylaşımlarda kullanıcılar Beğen butonu ile karşılaşmayacak Bunun yerine ‘duygularını paylaşıyorum ’ butonu ile uzuntusunu belirtecek ve ayrıca yorum yapmasına da gerek kalmayacakBu yeni Facebook uygulaması onumuzdeki yılın ortalarına doğru kullanılmaya başlanabilecek

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt