Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook,Film oluyor

Facebook,Film oluyor
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesfacebookfilmoluyor5ad23a48e4a79

Tum dunyada milyonlarca uyesi bulunan Facebook, sinema dunyasının da ilgisini cekti

29082008 14:16
Mark Zuckenberg tarafından kurulan dunyanın en unlu sosyalleşme sitesi ''Facebook'' beyazperdeye gelecek Senaryo yazarı Aaron Sorkin, Facebook'un kurucularını ve kuruluş oykusunu anlatan sinema filmi icin hazırlıklara başladı

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere gore, 24 yaşındaki Zuckenberg tarafından kurulan ve tum dunyada milyonlarca uyesi bulunan Facebook, sinema dunyasının da ilgisini cekti

Tom Hanks'in rol aldığı ''Charlie Wilson'un Savaşı'' adlı filmin senaristi ve ABD'de yayımlanan ''The West Wing'' dizisinin yaratıcılarından Sorkin, senaryosuna destek olması icin kendisine Facebook'ta bir kullanıcı hesabı da actırdı

Sony şirketi tarafından gercekleştirilecek projenin yapımcılığını Scott Rudin'in ustleneceğini belirten 47 yaşındaki Sorkin'in en onemli sıkıntısı ise ''Facebook''a oldukca yabancı olması ''Facebook'tan pek anlamıyorum'' diyen Sorkin, bu nedenle uye olduğunu, actırdığı hesap sayesinde projesine katkı sağlamayı amacladığını soyledi

Pek cok kullanıcının karşılaştığı sorunun kendi başına da geldiğini belirten Sorkin, Facebook'ta kendisi adına alınmış başka uyeliklerin ve sayfaların da bulunduğunu gorduğunu, bunun da hoşuna gittiğini ifade etti

Bu filmi cekerken Facebook uyelerinin yardımına ihtiyacı bulunduğunu ve destek beklediğini de belirten Aaron Sorkin, ''Durustce soylemek gerekirse gercekten buranın nasıl işlediğini bilmiyorum Onun icin Facebook'tayım'' dedi

AA

Facebook, Şubat 2004'te Harvard Universitesi'nde eğitim gorduğu yıllarda Mark Zuckenberg tarafından kuruldu Zuckenberg tarafından arkadaşlarıyla haberleşmek amacıyla oluşturulan ve ilk zamanlarında sadece ABD'de oğrenim goren universiteliler icin tasarlanan Facebook'un bugun dunya capında 100 milyondan fazla uyesi bulunuyor

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt