Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook fotoğrafı

Facebook fotoğrafı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim şuanda nolur siz beni anlayan sorun bende mi yani Düzenli bi ilişkimiz var beni fazla sevdiğini falan anlayabiliyorum yani en ufak bi şüphem değil, bi kaç ay önce facebookta hoş sözler belki, sözde ne çok seversen sev birincil terkedilen sen olursun gibi bişeydi onu beğenmişti onun için tartıştık azıcık yani ne demek istiyosun falan diye ya ne alakası var işte beğendim de o yüzden beğendim falan filan dedi neyse dedik fakat baya oldu bu Bugünde kapak fotoğrafına aynen şu yazıyı eklemiş Neden peki ? Niçin zerre umrunda değilken seni bu değin çok özlüyorumderhal arkadaşlar ne çağrıda bulunmak bu yazı ? Ben yeniden sorsam ne alaka ya beğendim koydum falan dicek kafayı yemek üzereyim, karşıma alıp konuşamıyorum bile şehirler bambaşka ne yapmam lüzumlu nasıl konuşmayalım ya da suç mu bende bu sözlere alınıyorum falan :s

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt