Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

facebook giriş sayfası neden açılmıyor

facebook giriş sayfası neden açılmıyor
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ne yazıkki 11 Temmuz 2019 01:00 dan sonra Facebook asıl makinaya bağlantı sorunu yaşanıyor Çoğu facebook kullanıcısı bu aralar giriş yapamıyorAncak bu sorun gelip geçiçi bir sorunFacebook esas makinalarda kısa süreli bir bakım yapıyorFacebook neden açılmıyor, facebooka neden girilmiyor, facebook hesabım niçin açılmıyor gibi panikler yaşamayınGelip geçici bir sorun ve bu sorun fazla kısa süreli olacak *

Similar threads

bugün facebookda sorun mu var keza ağır açılıyor hemde sohbet bölümü dingin gözüküyor arkadaşlarımı göremiyorum Cevap: facebook neden açılmıyor 3 EylüL Eğer sorunuz bugün için ise ben denedim ve Facebook açıldı herhangi bir sorun görünmüyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Twitter youtube ve facebooka niçin antre yapılamıyor ? Facebook, Twitter ve Youtube'a erişim yasaklandı mı? sosyal medya siteleri neden açılmıyor? Öğlen müzik dinlerken bir anda youtube kesintiye uğradı ve sayfa görüntülemede hata veriyorSosyal paylaşım siteleri olan twitter ve facebooka da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
facebook giriş yapamıyorum hata veriyor facebook giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki secenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız Guncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Büyük internet hizmetlerinin kısa süreli kesintiler yaşadıklarına zaman zaman şahit oluyoruz. Ama bu kez karşımızda duran "küçük bir kesinti" olmanın çok ötesinde bir durum. Facebook'a, Instagram'a ve WhatsApp'a 5 saattir erişim sağlanamıyor. Başka bir deyişle Facebook ve ona bağlı diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt