Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Günaydın Şiirleri

Facebook Günaydın Şiirleri
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Facebook Günaydın Şiirleri 2019 kısa Günaydın Şiirleri Facebook Günaydın Şiirleri Facebooktan paylaşabileceğiniz, arkadaşlarınıza yollayabileceğiniz birbirinden hoş günaydın şiirleri ile karşınızdayız meleklerfacebookgunaydinsiirleri20195c5577d24bf5aalt 1549105102 1549105102 facebookgunaydinsiirleri20195c5577d27e067facebookgunaydinsiirleri20195c5577d27e067 facebookgunaydinsiirleri20195c5577d27e067 Hoş yarim, sen bana, Sorma Bu saat neden? Uykulardan vaz geçtim, Günaydın!demek için Aşkım, güneşin olsun Gönlün, huzurla dolsun bundan böyle sevdiğim, Günlerin kültürlü olsun! Günaydın hemen vakit senli bir şiirdir doğan günde… bayram sabahı telaşlarımdır sana gelen yollarda… toplayıp en çocuksu yanlarımı mavi patiskalar içinde uzakta hayaller kurmaktır gözlerine dair acilen vakit… bitmiş açılmak gibidir hayata neresinden başlarsan orasından kâr… günaydın… günün aydınlatılmış olsun Uyandıracağım seni, Dudağımda adınla Buselerim teninde, Binlerce Günaydın!la Günaydın Günaydın o gül yüzlü sevdiğime, Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne, Günaydın gün bakmak için bekleyene, Günaydın, günaydın, günaydın Günaydın benim derdime derman dostlarıma, Günaydın, tasa ortağım komşularıma, Günaydın yardan uzak sevgiliye, Günaydın, günaydın,günaydın Günaydın güle hasret bülbüle, Günaydın bülbülün aşkı güle, Eyy dostlar, Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki, Yazıklar olsun, Ömründe bir kere günaydın demeden ölene Candır, cana can veren Ümit veren, şevk veren Hayatıma renk veren, Cana, samimiyetle Günaydın! Günaydın Yaşamak Bu sabah neşeliyim, şahane bir gün, Olmasın istiyorum, bir damla keder, Çözün gönlünüzü, özgürlüğe çözün, Günaydın çiçekler, günaydın güller… Yaşam çok kısadır, üzülmeye değmez, Sevdası olmayan kalp, asla sevinmez, Bırakın aşkı gelsin, sevgiler silinmez, Günaydın yüzyıllar, günaydın günler… Tebessümle bak, aynadaki kendine, Sevdaları kat, çırpınan deli kalbine, Bir oh çekip, el salla mavi gökyüzüne, Günaydın bulutlar, günaydın kuşlar… Güneş seninle doğsun, mehtap seninle, Yıldızlar dans etsin, bir tek işaretinle, Aşık et evreni kendine, hoş sözlerinle, Günaydın gönüller, günaydın aşklar Günaydın Sevgili Günaydın seninle başlayan bu hoş güne, günaydın kalbimin deli atışı,gözümün hayran baktığı günaydın Ellerinin sıcaklığına,yüreğine,o saf masumiyetine günaydın… Günaydın şu an senden uzakta olsamda yüreğimde olduğun için günaydın… Beni kuşlar misali göklere çıkardığın için günaydın… Sana evet sana günaydın sevgili yürekçe günaydın  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt