Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Gunaydın Sozleri

Facebook Gunaydın Sozleri
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Facebook Kısa Gunaydın Mesajları

Facebook sayfanızda arkadaşlarınıza bu guzel kısa mesajlarla Gunaydın deyinEn guzel ve en yeni Gunaydın Mesajlarını sizler icin derledik bir araya getirdik beğeneceğinizi umarak sizlerle paylaşıyoruz

Kalbim Gibi Bugunde Senin icin Aydın ve Gunaydın olsun Arkadaşım

Seni Seviyorum bebeğim Gozlerin gibi Bugunde Gunaydın Olsun benim tek Guneşime

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatanıma gunaydın

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

Gunun Aydın Olsun , Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli Ile Bak Geleceğe

Gunler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Gunun Aydın Olsun Gunaydın Olsun Sana Birtanem

Gunumuz Gunumuzden Aydın Olsun Gunaydınlar Olsun Arkadaşlar

images2019facebookgunaydinsozleri5ad923de3014apng

Similar threads

Face Gunaydın Mesajları Gunaydın mesajları Face sayfalarınızda sevdiklerinize bu guzel kısa Gunaydın mesajları ile gunaydın deyin Her Gunu Seninle Anıyorum Her Sabahı Adınla Bekliyorum her Mesajımı Sana Gun Ağrırken Atıyorum Şimdiki Gibi Gunaydın Gonlu sevgi dolu dostlara Dostluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Gunaydın İle İlgili Guzel Sozler Gunaydın İle İlgili Kısa Sozler Gunaydın İle İlgili Sozler Gunaydın Mesajları gunaydın kısa sozleri sevdiklerinize gunaydın sozleri gunaydın mesajları burada Gunaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe , Gunaydın Dost Kalplerde Acan Buyuk Guneşe , Gunaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Gunaydın mesajları uzun imagesgunaydinmesajlariuzun5ad90c41b10e7 Bir uykunun daha sonuna geldik Yayında ve yapımda emeği gecen yatak, yorgan, yastık uclusune teşekkur ederim Gunaydın Dualarımın gozu yuksekte, lakin haddimin boynu Hakkın karşısında eğilmekte Rabbim; hakkımızda hayırlı olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
2019 Yılına ozel Duygusal Gunaydın mesajları hazırladık sizler icin bircok guzel mesajı bir araya getirdik beğeneceğinizi umarak bu guzel mesajları sizlerle paylaşıyoruzSevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu icin sayfamızdaki Duygusal Gunaydın mesajlarını kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Facebook sayfanızda sevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu aşağıda sizler icin hazırlaıdğımız kısa Gunaydın mesajlarıdırSizlerde bu guzel mesajlarla sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza Gunaydın diyebilirsiniz Gunaydın Gununuz Gununuzden Guzel Gecsin Gunaydın Herkese Hayırlı ve mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,466Konular
981,161Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt