Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Güzel Aşk Sözleri

Facebook Güzel Aşk Sözleri
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook En Güzel Aşk Sözleri

Facebook sayfalarınız için Aşk sözleri en hoş aşk mesajları sayfamızda olacak bu hoş Aşk sözlerini sizlerde facebook sayfalarınızda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz

Yıldızımsın kaymayacak, güneşimsin batmayacak Hayatımsın yaşanacak, umudumsun tutunacak, Bu yürek seni hiç unutmayacak

Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen, özleten sen Varken doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun iyi uyu bir tanem

Özlemle özlenmektesin, Sen, özlemlerin içinde en fazla özlenensin Özlenenlerin içinde en özelsin

Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman Her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; Yalan Senden önce vardım şayet ama aşkım senden daha sonra olmayacağım inan

Ne seni unutturacak değin zaman geçecek ne de geçen vakit seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsen de unuturum sanma süre alışmayı öğretir unutmayı katiyen

Seni dünler için sevmedim dünler yaşanıp bitti seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

Dünyada ama tüm çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve tüm denizlerde ancak sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ancak tek seveceğim kişi sensin

Seni dünyada seven on birey varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri yine benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yahut bil oysa ben ölmüşüm

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin Tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım 21' imden daha sonra seninle tanışınca anladım dünyaya geliş sebebimi

Bir gün bana soracaksın, beni mi yahut hayatı mı daha çok seviyorsun diye Hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir vakit bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Bir yudum zehir olsan, biran bile hesapsızca seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için

Bütün mevsimleri bir günde, tüm yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice zamanları beraber geçirmek dileğiyle

Acilen uzaklarda olsan da hayalin yetiyor bana bir gün geleceksin yanıma o zaman başlayacağım yaşamaya asksozlerinizcom

Gülümsün sen benim dünyamdaki tek nefesim miss kokulu dilberim senin için ölüme giderim

Sarı saçların güneşin ışığıyla birleşince saf altın gibisin aşkım hoş gözlerinle bana bakınca hayata başlıyorum o anda

Bir umut serpilsin yüreğine, bin mutluluk doğsun günlerine, her şey kendin gibi ve gözlerin kadar güzel olsun

Şafak vakti yağan çiğ her birine değin günahsız gün batımında denizlerden esen rüzgar dek çılgın ve okyanusun derinliklerindeki inci taneleri dek özelsin aşkım

Sen bir pınarsın, içilen fakat kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan

En büyük okyanusta bir su damlası elde etmek, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak fakat en önemlisi milyonlarca insanın içinden senin sevgilin almak

Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı,ağlar gibi gülmeni,dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı tüm ormanları, bir yıldız olsaydı bütün kainatı sana tahsis etmek isterdim Lakin, yalnızca seni seven kalbimi verebiliyorum

Geceye inat gün ağarmakta, ağaca inat dal çoğalmakta,ölüme inat halk müziği çoğalmakta, bense sana inat seni sevmekteyim inat bu ya hepte seveceğim

Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var

Sen gözlerimde bir damla ağıt olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!!

Güneşin buz tuttuğu yerde bir ateş görürsen bil oysa o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir

Bir gül elde etmek isterdim, dalımdan koptuğum lahza yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem

Bu dünyada bir sürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi ağlıyor, ama iyiliğe ve güzelliklere değerinde olan tek bir insan var oda şuan mesajımı okuyor

Hadi gel tut ellerimi! Benimle tabi! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara

Bu gece beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Yüreğin değin yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben defalarca ordayım!

Hani en hoş aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana! Seni çok seviyorum

*

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt