Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Guzel Aşk sozleri

Facebook Guzel Aşk sozleri
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Facebook Aşk Sozleri
Guzel Aşk Mesajları Facebook

Uc kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

Cesaret tehliqe karşısında aklı ve zekayı kullanmaktır!

O ki ruyana gireceğim diye soz verdi Nice yıllar geciyor ki bu soz yuzunden gozume uyku girmedi

Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın

Bir Erkeğin Yumruğundan Daha Serttir Bir Kadının Sozleri Biri Dişlerini Doker Diğeri Duşlerini

Kac kere bu s0n demiştim ypamadım, qozLerinden kopamadım

Ey koca şehir Seni sen olduğun icin değil , sevdiğım sende olduğu icin seviyorum

İlk once o mesaj αtsın, ilk once o αrαsın, ilk once o yαkınlαşsın hep ilk αdımı kαrşıdαn beklediğin muddetce yαlnız kαlırsın

Aldatanı aldatmaktan bir zevk alabilirsin; ama seveni aldatıyorsan, karaktersizsin

Sevgi neydi ? ;Sevgi iyiliktiSevgi dostluktuSevgi emektiYa şimdi ? 3 gunluk zevk mi? 5 gunluk menfaatmi ?

Deniz Oluyu Ustunde Taşır, Diriyi Boğmak İsterNefis Sıfatlarını Oldur ki Hakikat Sırlarının Denizi Seni Ustunde Taşısın

Seveni arıyorsan evine git; Kapıyı Annen acacaktır

Gitsende artık ßeni ßağLamaz Hani ßir Laf Vardır Ya Kend duşen ağLamaz

Kendini ßir Şey zanetme!! Toprağın aLtı, Kendini vazgeciLmez sanan İnsanLarLa doLu!

Koşeyi donduğunde taktın yalandan maskeni İcerdeyken seviyordun koşeyi dondun ve aşk bitti

ßundan ßole senin gibiLere karNım ToK ! Hayat senin Rømeø ama aRtık Juliet Yøk!!!

Pişman değilim! Sadece don bak arkana; ne icin, nelerden vazgectin? Neler dururken, sen neyi sectin

Kıza msj attım doğanla gezelim die Doğana binmem amele işi dedi: Ferrarim olsa sana msj atmam dedim O şimdi bunalımda

Kursa gittim; hoca, oncelikle bildiğin her şeyi unutmalısın dedibiran durup, siz de kimsiniz, burası neresidiye bastım cığlığı Bir daha kursa fln almadı hoca

Ben Seni SevdimSen eLLEriUnutma SevqiLim SEn Bn eviyorum hemde deLi gibi

Dun bir şarkı cıktı radyoda,yarısına ben eşlik ettim yarısına gozlerimSoylemek istemiyorum ama ben seni buralarda cok Ozledim

Fazla abartmayın Cunku yerlere goklere sığdıramadığınız aşk, birgun bir hoşcakal'a sığacak

DiLenciLer Gibi YerLere Bakarak Yuruyorum Artık SevgiLi Ama Bir Fark Var Aramızda Onlar Para Arıyor Ben Sende KayboLan Kendimi

BebEğin kulağında oluşan Allah yazısı Beqen Paylaş herkes gorsun

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt