Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Guzel Yazılar

Facebook Guzel Yazılar
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Facebook İcin Guzel Yazılar

Facebook sayfalarında guzel yazı paylaşmayı sevenler icin en guzel yazılar arasından sectiğimiz oldukca guzel ve anlamlı Yazıları sizlerle paylaşıyoruz

Bir ara don bak dunyaya, kaybettiklerini duşun Onların yerini bir daha dolduramayacağını duşun Geride bıraktıklarını duşun Geri donmek icin gerekli olacaktır

Cok bildimlik yaparsan cok duşmuşluk yaşarsın, yok derdimlik yaparsan dert gorunce saparsın

Dunyaya ademoğlu olarak gelmek, insan olmaya yetmiyor

Dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer Once toplarsın sonra teker teker atarsın Ama bazılarını atmaya kıyamazsın İşte sen atmaya kıyamadığımsın

Yeterince cesur olamazsanız hayatı sadece seyredersiniz, anlamlı sozler

Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin? Kulu dudaklarinYalnız aranızda bir fark var sigaraı ben, beni işe sen yakıyorsun

Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektirVe aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer

Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım,Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork!
Cunku seni bensiz bırakmıyacağım

Neden zor bu kadar seni sevmek ve bulamamak,Dokunmak istedikce uzaklaşmak,duşundukce unutmak,
Neden bu kadar zor seni sevdiği halde soyleyememek,Hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK

Bulutlara yukledim ozlemimi; şimşeklerle caktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla; kucuk melekler gonderdim seni opmeye geldilermi?

Başarı, tek bir kişinin gayreti ile değil, tum calışanların ortak gayretlerinin bir sistem icinde ortak bir hedefe yoneltilmesi ve takım calışması ile mumkun olur

Yagmuru sevdigini soyluyorsun yagmur yaginca kaciyorsun gunesi sevdigini soyluyorsun gunes cikinca kaciyorsun korkarim benide sevdigini soyluyorsun

Bu GunLer Kotu oLsa biLeYaRınLar Hep GuzeL oLur DerLerPeki Bu GunLer DunLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi

Kaybedilen her bi oz, ağlamaklı her bi goz, bir kor duğum oldu, cozebilirsen hadi coz Ne olurdu bir yaprağın daha olsaydı, bak sevmiyor işte hain papatya!

858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt