Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook hesabımı nasıl kapatacağım?

Facebook hesabımı nasıl kapatacağım?
0
81

Similar threads

Twitter ve Facebook Hesabını Nasıl Kapatacağım ? Bu konu; facebook ve twitter hesabını kapatma hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sosyal paylaşım ağları içinde en popüler olanların başında gelen facebook ve twitter hesabınızı bundan böyle kapatmak istiyorsanız, burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
ebay hesabımı nasıl kapatabilirim Varolan ebay hesabımı bundan böyle kullanmadığım için kapatmak istiyorumBu işlemi gerçekleştirmem için ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim bilgiler için  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
facebook hesabımı nasıl dondurabilirim MerhabaFacebook hesabımı yurtdışına gitmem sebebiyle bir süreliğine dondurmak istiyorum çünkü hiç ilgilenmeye fırsatım olmayacakAcaba dondurma işlemini nasıl yaparım?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
çalınan face hesabımı nasıl alabilirim Arkadaşlar face hesabım çalındı nasıl geri alabilirim, off ya her zaman beni mi bulur bu işlercalinanfacehesabiminasilalabilirim5c59c40cec7eealtcalinanfacehesabiminasilalabilirim5c59c40cec7eealtcalinanfacehesabiminasilalabilirim5c59c40cec7eealt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
yeni facebook hesap dondurma işlemini anlatırmısınız Merhaba, face hesabımı dondurmak istiyorum lakin yeni sistemde face hesap dondurma nasıl yapılır?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt