Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook icad oLdu insanLık BozuLdu ..

Facebook icad oLdu insanLık BozuLdu ..
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Facebook icad oLdu insanLık BozuLdu Yeğenim yazmış: Canım sıkılıyor Aşağıda bir açıklama: Ahmet bunu beğendi Yeğenim kızgınlıkla: Nesini beğendin lan! Cevap: İçtenliğini Birincil zamanlar inandım ben de Ahmet ile Ayşe arkadaş oldular Normaldir, olabilir Ama yirmi yıldır evli olduğunu bildiğim arkadaşlar da eşleriyle dost olmaya başlayınca şüphelendim Yirmi yıllık evlilik nasıl arkadaşlığa dönüştü? Arkadaşlığın evliğe, aşka dönüştüğünü biliyorduk da evliliğin arkadaşlığa dönüştüğünü facebook bir uçtan bir uca öğrendik veya Mehmet bundan böyle evli Beni en fazla yanıltan bu oldu Bir çoğunu epeydir görmediğim için arkadaşların mecburen facebooktan aldığımız bilgilere haysiyet ediyoruz Mehmet evliydi zaten Artık evli yazınca boşandı başkasıyla evlendi herhalde diye düşündüm Yazık oldu iyi kızdı eşi Baktım tüm arkadaşlar teker teker evlenmeye başladı, şüphelendim ve ayrıntılı inceleme yaptım Aaa bildiğimiz kızlarla evli arkadaşlar Eşlerinin zorlamasıyla medeni durumunu değiştirince “Ahmet evli “ yazsa sorun değil Ahmet bundan böyle evli yazınca böyle yorumlamakta hileli mıyım? Geçende benim başıma geldi Sağ tarafta bir mesaj: Bir ilişki teklifi aldınız, yazıyor yanında bir kalp Eh, olabilir yani Bir tıkladım fakat Aykut’la evli olduğunuzu onaylamalısınız, onaylamazsanız yayınlanmayacak İşe bak sen Ben zaten bir kadınla evliyim Aynı anda bir erkekle de evlenilebiliyor mu uygar kanunumuza tarafından bilmiyorum Pek olsa bile benim niyetim yok Bildiğim dek Aykut da evli Görünürde Aykut yanlış bir yere tıklamış, ya ben de tıklasam iki yanlıştan ne çıkacak kim bilir! Geçen baktım arkadaşın oğlu “ ilişkisi var olan durumunu “ilişkisi yok olarak değiştirmiş Ne demeli böyle bir durumda bilmiyorum Kendisine bir açıklama yazdım “Geçmiş olsun, ayrılanla ayrılınmazdiye avuntu ettim Yeni evlendikleri için birbirine sanal kalp gönderen arkadaşlarıma da bir mesaj yazdım “Fazla şanslısınız, bizim zamanımızda sanal kalp yoktu, gerçeği de bize lüzumlu olduğundan gönderemedik, Allah mutluluğunuzu daim etsin Evdeki çiçeklere su vermeyen oğlum, bilgisayara azıcık da ben geçeyim deyince, “baba şu ıspanakları biçeyim, tavuklara yem vereyim demez mi Birkaç gündür kulağıma gelen tavuk sesleri bilgisayardan geliyormuş meğer Adi şayet, görmedi çocuk Peki bizim kırkbeşini aşmış arkadaşların internette zerzevat yetiştirmelerine ne demeli?  

858,460Konular
981,106Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt