Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook İçin Arkadaş Önerme Nasıl Yapılıyor Buradan Öğrenebilirsiniz

Facebook İçin Arkadaş Önerme Nasıl Yapılıyor Buradan Öğrenebilirsiniz
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Facebook İçin Dost Teklif Nasıl Yapılıyor Buradan Öğrenebilirsiniz Facebookta Dost Öneri Nasıl Yapılır Facebookta Arkadaş Öneri Nasıl Yapılıyor Facebook derhal herkesin kullandığı bir sosyal paylaşım ağı melekler Ast bu uygulamanın da kendine göre özellikleri ve başvuru formu ipuçları var Eğer bu konularda hemen şimdi yeniyseniz facebookla ilgili bütün ipuçlarımızı Teknik Yardım bölümümüzden bulabilirsiniz dedikten sonradan bu sayfamızda Facebookta Arkadaş Önerme Nasıl Yapılıyor sizlere açıklamak istiyoruz 1549281660 1549281660 facebookicinarkadasonermenasilyapiliyorburadanogrenebilirsiniz5c582980c8854facebookicinarkadasonermenasilyapiliyorburadanogrenebilirsiniz5c582980c8854facebookicinarkadasonermenasilyapiliyorburadanogrenebilirsiniz5c582980c8854 Facebook hesabınıza girdiğiniz süre sizin için Önerilen insanları ya da Sayfaları görebilirsiniz Öneriler ana sayfada, yeni kullanıcı tanıtım turunda, Arkadaşlar sayfasında ve sitenin çevresindeki alanında gösterilebilir Daha fazIa Öneri bakmak için, “Tümünü Gör bağlantısına tıklamanız gerekir Öneriler, keza Facebook’taki onaylı arkadaşlarınızla yeniden iletişime geçmeniz, ayrıca de tanıyor olabileceğiniz kişileri ve Facebook Sayfalarını size uygulamak için önerilerde bulunur Facebook, parçası olduğunuz ağlar, müşterek arkadaşlarınız, iş ve eğitim biIgileriniz, Arkadaş Bulucu’yu kullanarak aktardığınız arkadaşlarınız ve öteki çoğu faktörü göz önünde bulundurarak sizin için Öneriler sunar Zaman tünelini kullanan bir arkadaşınıza dost önermek istiyorsanız profiline girin sağ üst tarafta Arkadaşlar yazar yere tıklayın açılan listede Arkadaş Öner var oradan dost önerebilirsiniz  

858,496Konular
982,323Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt