Facebook Aşk Sozleri
Facebook İcin Aşk Sozleri (Duvar Yazıları)
Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır Hz Mevlana
Leyla'ya sormuşlar sen mi daha buyuk aşıksın yoksa Mecnun mu? Elbette ben daha buyuk aşığım diye cevap vermiş, cunku ben aşkımı kimseye soylemedim o ise bir dağ delisi gibi davrandı, sevgimizi dillere duşurdu
Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine Hatta sarılamamaktır utanctan, cunku utanmaktır sevmek aslında imagesfacebookicinasksozleri5ad945afb6b81png
Yıllardır surup giden bir pay alma cabası, topu topu bir dilim kuru ekmek kavgası, bazen durur bakarım bu ibret tablosuna Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok
Ey Yar
hissettiğim kadar K a l b i m d e
soyleyemediğim kadar D i l i m d e s i n ♥
Ferhat Şirin icin kestiği taşlar
Benim senin icin doktuğum yaşlar
Seni yaksın beni yakan ateşler
Yaktı bu sinemi savruldu kulu
Bir yolda yuruyorum, bir ucu SeN bir ucu BeN,
Bir şiir yazıyorum ,kalemi SeN,kağıdı BeN,
Bir cicek goruyorum,ciceği SeN,dikeni BeN,
Ama yinede bir insan biliyorum,
Yarısı ♥ SeN ♥ , yarısı ♥ BeN ♥
Beni Operek Uyandıracak Kadar Değil,
Uyandırmaya Kıyamayacak Kadar Cok Sevmelisin
'Seni seviyorum' diyen, Seni gercekten seven değildir Seni gercekten seven; 'Seni seviyorum' demeye cekinendir
Ne kadar seviyorsun diye soruyorlar bazenBende cevap veriyorumHAKETMEDİĞİ kadar
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; Senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir
OyLe Sevdim Ki Seni ; Seni Kime AnLattıysam, yerinde olmak istedi
SeniSeviyorum
Neden bitişik yazdın ?
Senisevmeye hic ara vermedim ki
Bir insanin sana neler verebilecegi degil, senin icin nelerden vazgecebilecegi onemlidir
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgecemediklerim
Abartıyı o derece alışkanlık haline getirmiş insanlar vardır ki, yalan soylemeden doğru soyleyemezler
Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!
Kurtulamam uc nesnenin elinden
Biri firkat biri gurbet biri aşk
Ucu bilmez birbirinin halinden
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; Senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir
Canımsın dedikce kıymet bilmedin
Kazandiklarina değer vermedin
Sen belki bu kadar hic sevilmedin
Zalimsin diyorsam soyleten sensin
Yıllarca karanlıktaydı Guneş Oldun Kalbime Gozlerin gozlerimde Sen Doğdun Gonul Pencereme
Facebook İcin Aşk Sozleri (Duvar Yazıları)
Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır Hz Mevlana
Leyla'ya sormuşlar sen mi daha buyuk aşıksın yoksa Mecnun mu? Elbette ben daha buyuk aşığım diye cevap vermiş, cunku ben aşkımı kimseye soylemedim o ise bir dağ delisi gibi davrandı, sevgimizi dillere duşurdu
Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine Hatta sarılamamaktır utanctan, cunku utanmaktır sevmek aslında imagesfacebookicinasksozleri5ad945afb6b81png
Yıllardır surup giden bir pay alma cabası, topu topu bir dilim kuru ekmek kavgası, bazen durur bakarım bu ibret tablosuna Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok
Ey Yar
hissettiğim kadar K a l b i m d e
soyleyemediğim kadar D i l i m d e s i n ♥
Ferhat Şirin icin kestiği taşlar
Benim senin icin doktuğum yaşlar
Seni yaksın beni yakan ateşler
Yaktı bu sinemi savruldu kulu
Bir yolda yuruyorum, bir ucu SeN bir ucu BeN,
Bir şiir yazıyorum ,kalemi SeN,kağıdı BeN,
Bir cicek goruyorum,ciceği SeN,dikeni BeN,
Ama yinede bir insan biliyorum,
Yarısı ♥ SeN ♥ , yarısı ♥ BeN ♥
Beni Operek Uyandıracak Kadar Değil,
Uyandırmaya Kıyamayacak Kadar Cok Sevmelisin
'Seni seviyorum' diyen, Seni gercekten seven değildir Seni gercekten seven; 'Seni seviyorum' demeye cekinendir
Ne kadar seviyorsun diye soruyorlar bazenBende cevap veriyorumHAKETMEDİĞİ kadar
OyLe Sevdim Ki Seni ; Seni Kime AnLattıysam, yerinde olmak istedi
SeniSeviyorum
Neden bitişik yazdın ?
Senisevmeye hic ara vermedim ki
Bir insanin sana neler verebilecegi degil, senin icin nelerden vazgecebilecegi onemlidir
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgecemediklerim
Abartıyı o derece alışkanlık haline getirmiş insanlar vardır ki, yalan soylemeden doğru soyleyemezler
Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!
Kurtulamam uc nesnenin elinden
Ucu bilmez birbirinin halinden
Canımsın dedikce kıymet bilmedin
Kazandiklarina değer vermedin
Sen belki bu kadar hic sevilmedin
Zalimsin diyorsam soyleten sensin
Yıllarca karanlıktaydı Guneş Oldun Kalbime Gozlerin gozlerimde Sen Doğdun Gonul Pencereme