Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook İcin Aşk Sozleri

Facebook İcin Aşk Sozleri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Facebook Aşk Sozleri

Facebook İcin Aşk Sozleri (Duvar Yazıları)

Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır Hz Mevlana

Leyla'ya sormuşlar sen mi daha buyuk aşıksın yoksa Mecnun mu? Elbette ben daha buyuk aşığım diye cevap vermiş, cunku ben aşkımı kimseye soylemedim o ise bir dağ delisi gibi davrandı, sevgimizi dillere duşurdu

Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine Hatta sarılamamaktır utanctan, cunku utanmaktır sevmek aslında imagesfacebookicinasksozleri5ad945afb6b81png

Yıllardır surup giden bir pay alma cabası, topu topu bir dilim kuru ekmek kavgası, bazen durur bakarım bu ibret tablosuna Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok

Ey Yar
hissettiğim kadar K a l b i m d e
soyleyemediğim kadar D i l i m d e s i n ♥

Ferhat Şirin icin kestiği taşlar
Benim senin icin doktuğum yaşlar
Seni yaksın beni yakan ateşler
Yaktı bu sinemi savruldu kulu

Bir yolda yuruyorum, bir ucu SeN bir ucu BeN,
Bir şiir yazıyorum ,kalemi SeN,kağıdı BeN,
Bir cicek goruyorum,ciceği SeN,dikeni BeN,
Ama yinede bir insan biliyorum,
Yarısı ♥ SeN ♥ , yarısı ♥ BeN ♥

Beni Operek Uyandıracak Kadar Değil,
Uyandırmaya Kıyamayacak Kadar Cok Sevmelisin

'Seni seviyorum' diyen, Seni gercekten seven değildir Seni gercekten seven; 'Seni seviyorum' demeye cekinendir

Ne kadar seviyorsun diye soruyorlar bazenBende cevap veriyorumHAKETMEDİĞİ kadar

Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; Senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir

OyLe Sevdim Ki Seni ; Seni Kime AnLattıysam, yerinde olmak istedi

SeniSeviyorum
Neden bitişik yazdın ?
Senisevmeye hic ara vermedim ki

Bir insanin sana neler verebilecegi degil, senin icin nelerden vazgecebilecegi onemlidir

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgecemediklerim

Abartıyı o derece alışkanlık haline getirmiş insanlar vardır ki, yalan soylemeden doğru soyleyemezler

Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!Eğer sen, kusursuz olsaydın; Başkalarının kusurlarını bulup cıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın!

Kurtulamam uc nesnenin elinden
Biri firkat biri gurbet biri aşk
Ucu bilmez birbirinin halinden
Biri firkat biri gurbet biri aşk

Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; Senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir

Canımsın dedikce kıymet bilmedin
Kazandiklarina değer vermedin
Sen belki bu kadar hic sevilmedin
Zalimsin diyorsam soyleten sensin

Yıllarca karanlıktaydı Guneş Oldun Kalbime Gozlerin gozlerimde Sen Doğdun Gonul Pencereme

858,523Konular
981,265Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt