Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook İçin Dokunaklı Sitem Sözleri Buyrun

Facebook İçin Dokunaklı Sitem Sözleri Buyrun
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Facebook İçin Hazin Sitem Sözleri 2019 Buyrun Sitem Sözleri Facebook Facebook Sitem Sözleri 2019 Yazdığınız cümlelerle sevdiğinize paylamak, onu azıcık olsun canını kırmak mı istiyorsunuz sevgili melekler ? O halde az sonra sizlerle paylaşacağımız facebook sitem sözleri 2019 listesi tam size kadar 1549099801 1549099801 facebookicindokunaklisitemsozleri2019buyrun5c55631dcf37ffacebookicindokunaklisitemsozleri2019buyrun5c55631dcf37f facebookicindokunaklisitemsozleri2019buyrun5c55631dcf37f Sev öyle sev ancak kalmasın sende kibir, Kibir’un başladığı yerde sevgi son bulur Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın Sadakatsiz Aşkım… Bedel verdiğin insan sana Bedel vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın UNUTMA!! nasıl sensizliği ben yaratmadımsa, tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak Aşk kadınların kalbinde, erkeklerin cebinde gezer Gönül penceresini açık bıraktım kimi camını kırdı kimi çerçevesini Seni sevdiğim değin, güneşi sevseydim, güneş bile halime acır akşamları batmazdı Sev pek sev oysa kalmasın sende kibir, Gurur’un başladığı yerde sevgi son bulur Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın Vefasız Aşkım… Dünya döndükçe sen her zaman bana DÖNMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun… Alsalarda şu yaşla batmış gözlerimi yerlerinden Çalsalarda haberim olmadan seni kalbimden Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen Sana öyle kırgınım fakat, seni bin parçaya bölsem yetmez Lakin kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez… Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha lakin anılardan,ASLA! Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Alt BaktI Sevgilimize, Bu Sözlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde… Okdara Çok Seviyorumki Seni Ne Onzur Kaldı Ne Gurur, Ey Sevgili Bu Sitemlerim Sana Gülme Bu Acayip Sevdaya… Ağlarım Arkadaş Olduğum gecelerime, Sayende Gecelerş Buldum Kendimde, Seni Düşünüp içiyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu Acımasızlık… Yaralı kalbim Seninle Düzelir Yeniden Sevgilim, a$k Denilen Duyguyu Seninle iÇerim, Bu SözlerimLe Kendimi avunma Ederim Sevgilim… Dünya Dönüyor Yeniden , Sevgimiz parçalandI her parçası Bir yerde, kalbimin Atışları kesiliyor Seni görür görmez, Gururum Ayaklarının Aşağıda Sevdim Seni Delice… ya$ Batmış Gözlerim Senin Yüzünden, Çok Ağır Geldi 2 kelimen, Seni Seviyorum fiilen, yeter Bundan Böyle üzme beni Lütfennn!!! Sana Baktıkça Görüyorum Sevgiyi, a$Ik Sanmı$tIm Seni Eyy yalancı Sevgili, OynadIn benimLe Çocuk Gibi, Sensiz kalma ölüm Gibi… Oyun Gibi BaşlaDık, Hakiki Sevdalara Yol Aldık, 1 Sinemanın 2 Karelik Görütüsü OLmuşuz, Yalan Dolan üzerine Aşk Kurmuşuz… hayatImIn En Soğuk Ağustos AyınI YaşattIn Bana! BırakIp Gittiğin Günden Beri Yazlarım Kış Oldu Ebedii… Gözlerine Ilk baktığımda Sevgini Elini Birincil Tuttuğımda Titremeyi Seni Ilk Öptüğümde Ateşi hissetim, Acilen neden Kaçıyorsun Sevgili? Sözlerin Şeker Gibi Geldi hayatıma Renklendi hayatIm, Sözlerin Zehir Gibi gecti Kararttı DünyamI!!!