Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

facebook için komik resimli yazılar

Hoş geldin! baates tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
facebook komik resimli yazılar
en komik facebook resimli yazılar

evet; yazdıysanız siliyorum

4 şeyden nefret edilen şey ederim:
Acıklı konuk çocuğu,
Bağıran misafir çocuğu,
Söz dinlemeyen misafir çocuğu,
Bilgisayar hastası misafir çocuğu

Paylaşmazsan Çocuğu Öldürürüm *

Similar threads

gizli gerçekler Çoğu insan bunu bilmez Kız arkadaşınız size niçin kızar Imtihan Sonrası Bedensel Başkalaşım Imtihan Evrimi Kurban Bayramı Öncesi Hatıra Fotoğrafı Türkiye için geleneksel bayram temizliği olimpiyatları başlamıştır evet; yazdıysanız siliyorum 4 şeyden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Facebook İçin Komik Resimli Sözler Facebook sayfalarınızda paylaşacağınız eğlenceli ve gülünç resimli birbirinden güzle sözler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Facebook İçin Komik Resimli Sözler 2019 facebook gülünç yazılı resimler komik facebokk yazılı resimler 2019 facebook gülünç yazılı resimler Sevgili melekler, sosyal paylaşım ağları bundan böyle hayatımızın olmazsa olmazlarından Bundan Böyle atılan her adım sosyal paylaşım ağlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Komik facebook yazıları fazla komik face yazılar Siz bilgisayar başında poponuz düzleşene dek çalışırken mesela pat diye birileri “bomboş kumsalda kavun içi dondurma, yanına da bira başlıklı fotoğraflar ekliyor Ne oluyor, siz yine hiçbir harcama yapmadan, yorulmadan uzaktan tatil izlemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Komik facebook yazıları cok komik face yazılar Siz bilgisayar başında poponuz duzleşene kadar calışırken mesela birden birileri “bomboş kumsalda kavun ici dondurma, yanında da bira başlıklı fotoğraflar ekliyor Ne oluyor, siz yine hicbir masraf yapmadan, yorulmadan uzaktan tatil izlemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt