Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook kapak fotoğrafları silme nasıl oluyor

Facebook kapak fotoğrafları silme nasıl oluyor
0
96

Similar threads

Facebook İçin 2019 En Şirin Kapak Fotoğrafları Bu konu; 2019 kapak fotoğrafları ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, facebook hayatımıza bir girdi, pir girdi Şöyle bir etrafınıza bakın, face hesabı olmayanlarla acayip gözle bakıyorlar Her ne kadar benim bir face hesabım yoksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kapak fotoğrafları ayarları Ya kızlar ben facebook kapak fotosu arıyordum buldum fakat bi türlü ayarlayamıyorum Doldurma bittikten sonradan bir şekilde netlik gidiyor Acaba bu netlikle ilgili ayarlamaların nasıl olduğunu haberdar olan var mı Yani netlik gitmesin ayarları tam olsun neye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Facebook Yazılmış Kapak Fotoğrafları 2019 Örnekleri Bu konu; facebook yazılmış kapak fotoğrafları ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, facebook hayatımızın büyük bir kısmında Zaman tünelini beğenmesek te bir türlü facebooktan kopamıyoruz Eh, kopamadığımıza göre de hiç olmazsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Facebook Aşkla İlgili Kapak Fotoğrafları Hepsi Fazla Güzel 2019 Bu konu; facebook aşkla ilgili kapak fotoğrafları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, facebook hesabınız varsa sizlere profil sayfanızı renklendirecek birbirinden güzel kapak fotoğrafları resimlerini sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Facebook İçin Hello Kitty Kapak Fotoları Burada Bu konu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan facebook, kendini bakım yapmak ve daha eğlenceli kılmak adına facebook süre tüneli uygulamasını devreye soktu Her ne kadar pek fazla birey bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt