Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Karizma Sözler

Facebook Karizma Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Facebook Karizma Sözler

Zar Atmayı bilmiyorsan bu hayatta kurmar oynamaya Kalkma

Sen bende yıtıp gıden bezginlik devasız gecmısımı gordun oysa ben sende butun asklarımı temıze cektım

Bir gün bana soracaksin beni mi seviyorsun Tanrıyı mı ? ben Tanrıyı diyeceğim ve sen sessizce uzaklaşacaksın içimdeki Tanrının sen olduğunu bilmeden

Kalbim seni unutacak kadar olağan ise ellerim de onu parçalayacak kadar asildir!

Seni o kadar bir yere yerleştirdim ama gerçeğin bile gelse hayalini dolduramaz
Bir gün dünyanın bütün güzelliklerinden vazgeçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz yasamanın vefat olduğunu göstereyim

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba fazla yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacakve yaşadıklarım geride kalacak Geriye Doğru acı ve güzel anılar kalsa bileonları anımsamak ayrılık değin acı olmayacak

Bırak fani Dünya işlerini, Takıl bana Bul Kendini

Ağıt Kimseye Ağlayacaksanda Bağlanma Böyle delice!

Tek silah yaşarım hayatı, takmam Derdi Kederi, Defalarca Severim Güzelleri Sallamam Bu dünyada Kimseyi

Gecenin 5'inde başlar hayatımız Siz Rüyalar içinde Prens Olursunuz Biz reel hayatta

Dişlerinden tebih boncugu Saçlarından Püskül yaparım Ayık Ol

Hadi Bak Dalgana Laga luga yapma rüzgar yapma

Bir görüntü bile yeterken herşeyi anlatmaya kalbindeki duygular kalbinde kaldı bununla birlikte da beni kaybettin
Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yürüken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim

Hani uzaktaki yıldız aydınlık gelir ya insana uzaktan olduğun için tutuldum sana hani en hoş aşkalar imkansız kazanç ya insana imkanız olduğun için aşığım sana *

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt