2019 Facebook Karizma Sözler bu yazı 2019 Facebook karizma sözler ile ilgili bilgilere yer vermektedir Sosyal paylaşım ağları içinde en sevilen ve tutulanların başında gelen Facebook, artık hayatımızın az kalsın bir parçası oldu Sizler için Facebook da en beğenilen karizma sözleri bir araya getirdim ve msn iletileriniz yada facebook paylaşımlarınızda kullanmanız için sizlere sunuyorum 1549098873 1549098873 2019facebookkarizmasozler5c555f7e0c4e42019facebookkarizmasozler5c555f7e0c4e4 2019facebookkarizmasozler5c555f7e0c4e4 Hoşlanmak ellerini tuttugumda dertlerimi unutmaksa dizlerine yattığımda mutluluk duymaksaseninle ölümü göze almaksa o zaman seni seviyorum HAYATIM Sokakta giderken kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım süre beni çılgın zannedeceklerini düşünüp Gülümsüyordum Geceleri erken yatıyorum diye deli diyorlar; budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar Kız dedigin istanbul gibi olmalı;fethi zorfatihi TEK!!! Seni hatırlamamak kolay olsaydıgülen yüzümün ardında sakladığım kalbimhala o bakışlara vurgun olmazdı sevinç ele geçirilecek bisey degil Ya elde edilmeden önce düsülen bir kasıt veya elden kaçirildiktan sonradan anlatilan bir hikayedir Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacakve yaşadıklarım geride kalacak Geriye Doğru acı ve hoş hatıralar kalsa bileonları yâd etmek ayrılık kadar acı olmayacak Bırak fani Dünya işlerini, Takıl bana Bul Kendini Yas Kimseye Ağlayacaksanda Bağlanma Böyle delice! Tek silah yaşarım hayatı, takmam Derdi Kederi, Her Zaman Severim Güzelleri Sallamam Bu dünyada Kimseyi Gecenin 5'inde başlar hayatımız Siz Rüyalar içinde Prens Olursunuz Biz gerçek hayatta Dişlerinden tebih boncugu Saçlarından Püskül yaparım Ayık Ol Hadi Bak Dalgana Laga luga yapma rüzgar yapma Aşık olup Dert Çekeceğime, Kendim olup Sefamı Sürerim Benim Dinlemeyeni, Ben Seyretmem Sınırımı Zorlama, Çarparsın Duvara Her Şakanın içinde Bir Gerçek, Her Gerçeğin içinde Bir Şaka Vardır, Senin Gibi Zamanımı Boşa Harcamam, Harcadığım Zamanı Gereksizce Bırakmam Çeper Atmayı bilmiyorsan bu hayatta kurmar oynamaya Kalkma Bir bakış bile yeterken herşeyi anlatmaya kalbindeki duygular kalbinde kaldı aynı zamanda da beni kaybettin Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yürüken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim Hani uzaktaki yıldız aydınlık gelir ya insana uzaktan olduğun için tutuldum sana hani en hoş aşkalar imkansız gelir ya insana imkanız olduğun için aşığım sana Sen bende yıtıp gıden bitap devasız gecmısımı gordun ancak ben sende butun asklarımı temıze cektım Bir gün bana soracaksin beni mi seviyorsun Tanrıyı mı ? ben Tanrı’yı diyeceğim ve sen sessizce uzaklaşacaksın içimdeki Tanrı’nın sen olduğunu bilmeden Kalbim seni unutacak değin bayağı ise ellerim de onu parçalayacak kadar asildir! Seni öyle bir yere yerleştirdim ama gerçeğin bile gelse hayalini dolduramaz Bir gün dünyanın tüm güzelliklerinden vazgeçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz yasamanın ölüm olduğunu göstereyim