Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Kısa Sözleri

Facebook Kısa Sözleri
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Facebook Sözleri Kısa

Facebook için yazılı bir fazla söz var lakin bunlara bayılacaksınız Facebook sayfalarınız için kısa ama anlamlı güzel sözler arıyor ve bulamıyormusunuz hiç telaşlanmayın sizler için oldukça hoş Kısa Facebook Sözleri hazırladım arkadaşlar hatta bazı sözleri kendim yazdım umarım beğenirsiniz

Bugün şöyle bir aynaya bakın baktığınızda geçmişteki günleri özlediğinizi düşünürseniz dönüp etrafınızda yer alan insanlara bakın o an yanınızda olan insanların değerini bir defa daha anlıyacaksınız

Yalnızlık hissetmek istemiyorsanız sevdiklerinizi yalnız bırakmayınForumdasYasemin

Sevmek nedir diye soranlara ufak bir tebessümle bakın o süre anlayacaktır sevmek gülüş etmektir

Gönlüm bundan böyle fazla kırılgan fazla yalnızım nedenini sorma Facebook sağolsunYasemin

Çölün suya duyduğu arzu bile, Benim sana duyduğum aşkın yanına hiç kalır! Ben sana kavuştuğum gün, Facebook sayfaları gözyaşlarımla ıslanır

Şu uzun gibi görünen fakat gayet kısa yaşam yolunda tedavi olmasa da gözyaşı dökmek! Mümkün mü oysa ağlamamak

Hayatıma bir yalnızlık çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanlığında kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtığımda, yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma

Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin, sevgi dek özgürsün

Hasret ve özlem sevdiğinle hoş, karşımdaki senin gibi olunca özel, tut onun elinden yada gönlünden, bak o süre ayırabiliyor mu ecel

Sen bir güneşsin etrafında bir fazla gezegen var lakin unutma ama ben de bir dünyayım ve bir tek bende hayat var !

Rahatlık içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,rüzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere ayaklanma etmiyorum,bana ait bana gelecek çünkü

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,rüzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek çünkü

Yanına gelecek yüzüm yok benim şimdiden doldu tanrım günah defterim pek fazla günah işledim ama ben isyan etti günah defterim

Sen yıldızlar değin parlak ve güzelsin,ama aranızdaki ayrım onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin

Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonradan terket dediler

Keşke yalnızlıgım dek yanımda olsaydın,keşke yalnızlıgımla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım,keşke adın yalnızlık olsaydı ve ben her zaman yalnız kalsaydım

Yokluğunu bu dek içten hissetmeseydim varlığının benzersiz güzelliğini anlayamazdım PAŞAM!

Bir tebessüm değin hoş Bir nefes kadar önemlisin

Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı seni beklediğim kadar

Eğer bir gün felek seni benim kollarımdan alıp bir başkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek müzik benim vefat marşım olacaktır

Her aynaya baktığında beni hatırla gözlerin yıldızlara takılırsa gözlerimdir sakın unutma unutma eğer bir gün avucuna bir yaprak düşerse ellerimdir sakın vazgeçme

Bulutların Gözyaşları Pencerene vurduğu bir akşamda gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecekte sana onları yaşatsın

Benden nefret edenlerden dehşet edecek vaktim yok Çünkü ben, bana değerinde verenleri sevmekle meşgulüm

İyi seçimler yerine getirmek deneyimle olur Tecrübe de yapılan fena seçimler sonucu kazanılır *