Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Komik Sözler Paylaş

Facebook Komik Sözler Paylaş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook Komik Mesajlar Paylaş

Hani bazen gözlerin uzaklara dalar ya, uzaklardaki dağlara, dağlardan şehire uzanan yollara, o amansiz yollardaki evlere ve daha sonra bakarsın gökyüzüne, gökyüzündeki o günahsız kuşlaraİşte o günahsız kuşlar varya kafana yapsın senin

Adam coco cola almış kapağında her tarafta deneyiniz yazıyormuş kapağı kapatıp her tarafta acmış

Sen narin çiçeklerin arasında kokan o güzel kokunun etkileyici havanin verdiği yağmur tanelerinin etkisiyle ortaya meydana çıkan o yemyeşil çimenlerin arasında duran şirin bir sümüklü böceksin

Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü dikkate almak olsa lüzum diye DÜŞÜNÜYORUM

Sabahtan kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum
Öğlen yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Akşam yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Gece uyuyamadım çünkü açım aç !

Deveye '' Niçin boyun eğri ?''demişlerMinibüsten yeni indim demiş

Moraliniz BOZUKsa son yararlanma tarihinize BAKIN ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte lüzum YOK

Cok iyi ahali oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin!
Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir
Dokuz parmaginda dokuz beceri varBir parmagiyla defalarca burnunu karistiriyor
Gösterişsiz olunBen mükemmelligimi buna borçluyum
Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Cümbür Cemaat saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL*

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt