iltasyazilim
FD Üye
Facebook Komik Mesajlar Paylaş
Hani bazen gözlerin uzaklara dalar ya, uzaklardaki dağlara, dağlardan şehire uzanan yollara, o amansiz yollardaki evlere ve daha sonra bakarsın gökyüzüne, gökyüzündeki o günahsız kuşlaraİşte o günahsız kuşlar varya kafana yapsın senin
Adam coco cola almış kapağında her tarafta deneyiniz yazıyormuş kapağı kapatıp her tarafta acmış
Sen narin çiçeklerin arasında kokan o güzel kokunun etkileyici havanin verdiği yağmur tanelerinin etkisiyle ortaya meydana çıkan o yemyeşil çimenlerin arasında duran şirin bir sümüklü böceksin
Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü dikkate almak olsa lüzum diye DÜŞÜNÜYORUM
Sabahtan kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum
Öğlen yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Akşam yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Gece uyuyamadım çünkü açım aç !
Deveye '' Niçin boyun eğri ?''demişlerMinibüsten yeni indim demiş
Moraliniz BOZUKsa son yararlanma tarihinize BAKIN ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte lüzum YOK
Cok iyi ahali oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin!
Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir
Dokuz parmaginda dokuz beceri varBir parmagiyla defalarca burnunu karistiriyor
Gösterişsiz olunBen mükemmelligimi buna borçluyum
Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Cümbür Cemaat saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL*
Hani bazen gözlerin uzaklara dalar ya, uzaklardaki dağlara, dağlardan şehire uzanan yollara, o amansiz yollardaki evlere ve daha sonra bakarsın gökyüzüne, gökyüzündeki o günahsız kuşlaraİşte o günahsız kuşlar varya kafana yapsın senin
Adam coco cola almış kapağında her tarafta deneyiniz yazıyormuş kapağı kapatıp her tarafta acmış
Sen narin çiçeklerin arasında kokan o güzel kokunun etkileyici havanin verdiği yağmur tanelerinin etkisiyle ortaya meydana çıkan o yemyeşil çimenlerin arasında duran şirin bir sümüklü böceksin
Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü dikkate almak olsa lüzum diye DÜŞÜNÜYORUM
Sabahtan kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum
Öğlen yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Akşam yemek yemek yiyemedim çünkü seni düşünüyordum
Gece uyuyamadım çünkü açım aç !
Deveye '' Niçin boyun eğri ?''demişlerMinibüsten yeni indim demiş
Moraliniz BOZUKsa son yararlanma tarihinize BAKIN ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte lüzum YOK
Cok iyi ahali oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin!
Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir
Dokuz parmaginda dokuz beceri varBir parmagiyla defalarca burnunu karistiriyor
Gösterişsiz olunBen mükemmelligimi buna borçluyum
Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Cümbür Cemaat saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL*