2019 Facebook Gülünç Sözler bu konu facebook gülünç sözlere yer vermektedir Sosyal paylaşım ağı Facebook da en ebğenilen ve en çok paylaşılan gülünç sözleri sizler için bir araya getirdik Eğer yüzünüz de bir tebessüm yaratabilirsek ne mutlu bize2019facebookkomiksozler5c5551ad8b7bdalt 1549095337 1549095337 2019facebookkomiksozler5c5551adbdb6d2019facebookkomiksozler5c5551adbdb6d 2019facebookkomiksozler5c5551adbdb6d Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz var ya; Allah o cümlelerin yolunu açık etsin! Kızlar kendisiyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanıyor diye, 3 yıldır hoşlandığım kıza merhaba bile demiyorum Umarım mesajı almıştır Bankamatikten para çekince sayan yurttaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum Tvde heyecanlı bişey olduğu zaman nefesler tutuldu deniyor Kim bu nefesinı tutan beyinsiz anlamıyorum Merenlerden düştüğümü gören ve buna karşın düştün mü diye soran mülk Değil, düşmedim Benim iniş tarzım böyle Babaanne, sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı? Babannem; Değil yavrum bizim zamanımızda kandil vardı Cennet annelerin ayakları altındadır! Seslenmek fakat annem Seni ayağımın altına alırım! derken defalarca iyiliğimi düşünüyormuş 12 yaşındaki yeğenim face durumuna hala bıraktığın yerdeyim yazmış Hemen ablamı aradım, nerede bıraktın bu çocuğu diye kızdım Dışarı zili çalınca koşa koşa meydana çıkan! İçeri zili çalınca duymamazlıktan gelen öğrencileriz biz! Baba, dünyanın en iyi çocuğuna sahip elde etmek nasıl bir duygu Ben nerden bileyim, git babaannene sor dedi Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var 100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik başı yine öküz çekiyor! Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı Amaç ağaçlar kesilmesin Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım? Bugün turkcell mesaj atmadı belli diğer birisi var Erkeklerin romantizmi ;öpene değinMaçoluğu; nikaha kadar Kılıbıklığı;ölene dek Elektriği edison buldu fakat parasını babam ödüyor İlerde birgün gemim olursa adını rahatlık koyacam Bi terslik olurda batarsa refah battı desinler YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR yok, her ÖKÜZİ bağliyamam! Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm Icabında kumarda kazanır aşkı satın alırız Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yeniden çiçek abbas tekrar çiçek abbas 5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir olur ya de yaşam ; ayrıca vuruysin ayrıca ağıt diysinBiz Türkler kimoo? sorusuna verilen standart beencevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen özgün bir gene sahibiz kadınlar için yüzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan yok Tayt bence Tayt olmasaydı ne giyecektiniz çok merak ediyorum Kaçak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mükemmel açıklama; Ferhat dağları delerken aşk,biz delince kabahat oluyor herii ashqıM On DoRt shub@tt@ NaaphaLmm? + türkçe çalışalım +Düştün mü evladım ? Yok asfaltla fantazi yapıyorum hocam Kırmızı ışıkta geçen bayana polis bağırır ; Hop hanımefendi nereye ? + Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be