Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Mutsuz Ve Kıskanç Yapıyor

Facebook Mutsuz Ve Kıskanç Yapıyor
0
93

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Öncelike bu araştırmaya katıldığımı belirlemek istiyorum aslında çok dürüst bir netice çıkmış bunu birebir arkadaşlarmda olsun ailemde olsun yaşıyorum ve gözlemliyorum Facebook da kesintisiz birilerinin yolculuk resimleri eğlence resimleri daha olmadı daima kendini anlatan olumlu güzel ifadeler ufak notlar sürekli birbirlerine yapılan övgüler iltifatlar insan kendisinde bunları hissedemediği için fiilen mutsuz ve kıskanç bir durumla aleyhinde karşıya kalabiliyor

Almanya'da Yapılan Araştırmaya katılan 600 Facebook kullanıcısının üçte biri Facebook'ta geçirdikleri zaman baştan başa ve sonrasında kendilerini yalnız, bitkin, ağlayan ya da memnuniyetsiz hissettikleri açıklama edildi aynen katılıyorum çıkan sounuca

Doğrusu Normalde insanların kendilerine benzeşen kişileri kıskandığını açıklayan proje yöneticisi Hanna Krasnova, kullanıcıların Facebook üzerinden diğerleriyle ilgili daha artı bilgi sahibi olduğunu ve kendilerine benzer insanlarla kendilerini kıyasladığını kaydediyorSanal toz pembe hayatlar yaratan bu şart da diğer kullanıcıların kıskançlık duygularını depreştiriyorVe bu koşul kıskançlık döngüsü olarak değerlendiriliyor *

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt