Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

facebook neden açılmıyor? acaba

facebook neden açılmıyor? acaba

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook girme problemi yaşıyorsanız Bu sorunun sadece kendinizde mi yahut herkestemi olduğunu çakmak için googlea facebook yazarak en son seçeneğini seçin Burada twitterda hemen olan olarak paylaşılan iletiler görülmektedir Burada eğer facebook açılmıyor, girilmiyor gibi iletiler görürseniz problem facebookta demektir Fakat eğer bununla ilgili birşey göremediyseniz sorun sizde demektir Bir diğer yöntemde msnde arkadaşlarınıza sorarak öğrenebilirsiniz

Eğer browser internet veya bilgisayar ile ilgili sorun yaşıyorsanız bununla ilgili birşeyler yapmalısınız Öncelikle öbür şeylerden girmeyi deneyin Mesela mozilla firefox ve google chrome gibi Bunlarda olmuyorsa çerezleri temizleyin Olmazsa format atın Ayrıca bilgisayar hızlanır Hemde bütün sitelere sorunsuz girebilirsiniz dahası dns ayarlarınıza değişikli olabilir Olması lüzum doğal sayıları bulun ve onları kaydedin

ya da facebook antre tıklayarak çözüme ulaşabilirsiniz

Basit Gelsin! *

Similar threads

bugün facebookda sorun mu var keza ağır açılıyor hemde sohbet bölümü dingin gözüküyor arkadaşlarımı göremiyorum Cevap: facebook neden açılmıyor 3 EylüL Eğer sorunuz bugün için ise ben denedim ve Facebook açıldı herhangi bir sorun görünmüyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
bugun facebookda sorun mu var hem ağır acılıyor hemde sohbet bolumu pasif gozukuyor arkadaşlarımı goremiyorum Cevap: facebook neden acılmıyor 3 EyluL Eğer sorunuz bugun icin ise ben denedim ve Facebook acıldı herhangi bir sorun gorunmuyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Facebook giremiyorum neden Aşağıda facebook'a girememe nedenlerini sıraladık bunları uygularsanız sanırım sorununuz cozulecektir Bulunduğunuz ortamda Okul veya İş yerinizde Facebook ‘a giriş yasaklanmış olabilir Turkiye ’nin internet cıkışında sorun olabilir veya bulunduğunuz ilden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Facebook giremiyorum neden Aşağıda facebook'a girememe nedenlerini sıraladık bunları uygularsanız sanırım sorununuz çözülecektir Bulunduğunuz ortamda Okul ya da Meslek yerinizde Facebook ‘a giriş yasaklanmış olabilir Türkiye ’nin internet çıkışında sorun olabilir ya da bulunduğunuz ilden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Facebooka neden girilmiyor 2019 Son Zamanlarda yaşanan terör saldırılarında daha sonra Alınan tedbirlerden biride sosyal medya ve internetin yavaşlatılması Eğer bir olay sonrası sosyal medyaya giremiyorsanız sorunun kaynağı bu olabilir Arkadaşlar facebook'a girişte sorun yaşıyorsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt