Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Sevgi Sozleri

Facebook Sevgi Sozleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Facebook 2019 Facebook Anlamlı Sozler

Kalp birkez kırıldı mı, Hic kimseye aldırmaz ve hicbirşeyi umursamaz Belki mutluIuğun sonu, ama huzurun başIangıcıdır bu

Saatin pili bitince,etmez tıktık,vakti zamanı gelince ruha derler cıkcık Hakka kulluk eyle,yoksa ahirette dinIemezIer hık mık

Sαklαmα yeteneği yuksek olαn, guclu biriyim Hαttα gozIerimden yαşlαr duştuğunde bile şu iki kelimeyi soylerim: Ben iyiyim

İnsan sevdigi icin yaşayamıyorsa, sevdigini haketmiyor demektir Biz bu aşk icin savaşalım biricigim Seni cok ama cok Seviyorum

Sen Her Zaman Benim MabedimSen Her Zaman Benim Bal Kokulu MeleğimdinDuştum Bir Acı Sevdaya Huzunlu Huzunlu Seni Gorsem Olur Buralar Hep Gurultu

Kaybettiklerimi Dikkate Alsaydım Neler Olurdu NelerBen Kazandıklarıma BakarımOnları Olanlarla Bitenlerle Hatırlarım

Solan Guller Misali Sende Kaybolup Gittin BenliğimdeBen Seni Senden Daha Cok Sevdim Yureğimle

Bedenimle Sevip Okşuyorum Seni Ruyalarımın İnsanı

Seni Gorduğum İlk Andan Beri Hayatımın Seyri Değişti,Bir Acayip Oldu Dunyam Seni Severken Olmek Oyle Bir Duygu KiBunu Cumlelere Dokemez Oldum Ey Sevgili

Donen dunyαyα αyαk uydurmαk icin mi bu kαdαr cok donek insαn vαr ?

Sadece cocukken guIer insan, diğerIeri paIavra “Cunku insan buyudukce komikIikIere değiI, acıIara guImeyi oğrenir asIında

Bir omur seninIeyim derken hangi hayvandın? KeIebek mi?

Terkettin beni KaderimIe Başbaşa Oturup AğIarım ikimizin Şarkısı CaIdığında

Ben yıllarımı kaybettim, anıIarı değiI Ben mutIuIuğu terkettim, acıIarı değiI Ben yaşamayı unuttum, Seni değiI

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin seviImediği biIe biIe Ama yine de bir umut taşıyorum BeIki seven seviIir diye

Tıpkı seviImeyen bir oğretmen gibiydi kaIbim Parmak kaIdıranIara inat, hep dersten anIamayanIarı secti

OyIe zamanIar oIur ki Nereye gittiğin onemini yitirir; Cunku asıI onemli oIan, yanında kiminIe gittiğindir

Şu sac kırıkIarına iyi geIen şampuandan kaIp kırıkIarı icin oIanınıda cıkarsaIar ya

En sevdiğin hayvan ne diye sorduIar, eski sevgilim dedim sustuIar

BeIki sıkıca sarıIabiIeceğimiz bir sevgiIimiz oImadı, beIki yaInızız ama biIinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yaInızIığımız

Ne tuhaf değiImi ? İcimi acıtanda Sensin , Acımı dindirende Sen

GuIumsee Yasadıgın HerseyIee DaIga Gecercesinee

Yαz kızım butun sucIu benim yαrαIı, kırık dokuk αşkIαrα yαrdım ve yαtαkIık ettim

AyαkIαrın gitmek icin cαIışαcαğınα, KαIbin sevmeye cαIışsα beni Ne guzeI oIur be sevgiIi!

Herşey değişecek goreceksin,yok olacak cirkin olan ne varsaGuzelliğe burunecek geldiğin yerler,ruzgar bir başka esecek,karanlık dunyama ışık dolacak Sen Geldiğin Zaman

Dost olacak herşey bana,matem tutmayacağım sensizliğe,ağlamayacağım yoksun diye dudakalarımdan hasret şarkıları dokulmeyecek sen geldiğin zaman

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt