Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook Şifremi Unuttum Mail Gelmiyor

0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum,

Facebook Şifrenizi Unuttuysanız Mail Gelmiyorsa yapmanız gerekenler;

Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda şifremi unuttum a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız eposta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp yeni şifre alabilir ve Facebook'u kullanabilirsiniz

Şifreniz Facebooka kaydolurken verdiğiniz eposta adresine gelecektir Birincil denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve GereksizlerSpam klasörüne de bakın

Facebook Düzeltme Kodu için, Facebook'ta kullandığınız Emailinizi Kontrol Edin, SpamGereksizler klasörüne de bakın
Facebook Düzeltme Kodu Emailinize Gelmediyse TIKLAYINIZ

Mailinize gelen link, şifreyi değiştirmeniz için verilir Ona tıklayarak açılan sayfadan şifrenizi değiştirebilirsiniz

Link çalışmıyorsa, bitmiş şifremi unuttuma tıklayın ve yeni gönderilen linkle operasyon yapın *

Similar threads

Facebook şifremi unuttum Facebook şifremi unuttum, nasıl geri alabilirim Facebook şifremi nasıl geri alabilirim? Facebook şifrenizi geri alabilmek için 'Şifreni mi unuttun'a tıklayın Facebook'a kaydolurken kullandığınız eposta adresinize yeni parola almanızı sağlayacak bir link gelecektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenirim Facebook Şifrenizi Unuttuysanız şifre antre panelini görüyorsunuz Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz bölümün aşağıda Şifreni mi unuttun yazısını göreceksiniz daha sonra size mail adresini soracaktır mail adresinizi yada cep numaranızı girerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Facebook hesabıma giremiyorum Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum Başta linke Tıklayın şifre sıfırlama sayfasına ulaşacaksınız veya Facebook anasayfasında Şifremi Unuttum'a tıklayabilirsiniz Daha Sonra size mail adresini soracaktır mail adresinizi yada cep numaranızı girerek Devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Facebook Şifremi Unuttum Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim Facebook şifrenizi unuttuysanız yapmanız gerekenler belliFacebook başlıca sayfasında sağ köşede yer alan antre yeri, Eposto, Parola kutucukları aşağı şifreni mi unuttun ? seçeneğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Facebook Şifremi Unuttum Nasıl Girebilirim Birincil adımda şifre antre panelini görüyorsunuz… Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz bölümün aşağı Şifreni mi unuttun yazısını göreceksinizEğer facebook şifrenizi unuttuysanız üzülmenize lüzum yok Kaybedilen bir facebook şifresini geri almak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt