Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebook sözleri aşk

facebook sözleri aşk

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aşk sözleri facebook
facebook için aşk sözleri

Sen beni benim seni sevdigim dek sev ancak ,ben senin beni benim seni sevdigim değin sevdigini bileyim

Hayallere dalip gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirsey isteyemem ben Çünkü birtek istedigim sensin benim

Sevmiyorum su saatin sesini,akmasin dursun zamanherseyin bir öncesi ve sonrasi vardir derler ya; YALAN senden önce vardim şayet fakat askim senden daha sonra olmayacagim inan

Ask kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla arzulamak, gitmekten fazla beklemek, dokunmaktan fazla düsünmektirVe ask öyledirki nerde imkansiz varsa onu seçer

Gecenin karanliginda, günesin isiginda, Suyun damlasinda, selin coskusunda Kimi yanimdasin kimi rüyamda Lakin defalarca aklimdasin sakin unutma…

Sen Zelzele Gibi Girdin Gonlume Fay Hatti Cizdin Yuregime Enkazlar Biraktin Uzerimde Kalbimde Artcilar Devam Etmekte Ozlenmektesin Gulum 84 Siddetinde

Bende Hasret, Hasrette Sen Bildim Sende, Bensiz Ben Var Zelzele Yikmaz, Yakmaz Ates Ask Olayim, Askin Değin

Yurek Vermez Yurekliye Darildim Kustum Yuregimi Sana Getirdim Bir Guvercin Kanadinin Ucuna Denizlerde Tuz Koymadim Yarama Bastim Yuregimi Sana Getirdim Sesimin Ibresi Az Konus Dedi

Ola Ki Yuzum Gulecek Donecegim Saskina Ola Ki Mahkum Olacak Omur Boyu Askina Bu Karari Verirken Sakin Bana Deme Toy Sensiz Ben Yasayamam Elini Kalbime Koy

Seni Icimden Atiyorum Hergun Birazcık Biraz, Ayriliga Da Alisilir Unutmainsaniz Neler Gorecegiz Daha, Senin Sevgin Nedir Ama Koca Dunyada

Carsida Kaybolan Cocugun Elinde Soguyan Anne Sicakligi Hiziyla Ayrildin Benden, Oysa Ben Cay Bardaginda Birakilan Dudak Payi Değin Bile Ayri Kalamam Senden *

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt