Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Sözleri

Facebook Sözleri
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 En Güzel Facebook Sözleri

Hayatıma bir yalnızlık çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanlığında kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtığımda, yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma

Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin, sevgi kadar özgürsün

Hasret ve açlık sevdiğinle güzel, karşımdaki senin gibi olunca özel, tut onun elinden yada gönlünden, bak o vakit ayırabiliyor mu ecel

Çölün suya duyduğu açlık bile, Benim sana duyduğum aşkın yanına hiç kalır! Ben sana kavuştuğum gün, Çöller gözyaşlarımla ıslanır

Şu uzun gibi görünen ama gayet kısa yaşam yolunda çare olmasa da ağlamak! Muhtemel mü oysa ağlamamak

Ben mavi, Sen gökyüzüBen deniz, Sen dalgasıBen beden, Sen canSöyle derhal, Dalgasız deniz, Cansız gövde, Sesiz bir Ben olur mu hiç?

Sen bir güneşsin etrafında bir çok gezegen var fakat unutma fakat ben de bir dünyayım ve bir tek bende yaşam var !

Kahretsin unutamıyorum lakin normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasında çelik halattan asma köprü kurdu, nice tır konvoyları geçti köprü sallanmadı bile!!!

Rahatlık içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,rüzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek çünkü

Rahat içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum,rüzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek çünkü

Yanında gelecek yüzüm değil benim çoktan doldu tanrım günah defterim öyle çok günah işledim ki ben isyan etti günah defterim

Sen yıldızlar dek parlak ve güzelsin,lakin aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin

Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonradan terket dediler

Keşke yalnızlıgım değin yanımda olsaydın,keşke yalnızlıgımla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım,keşke adın yalnızlık olsaydı ve ben defalarca yalnız kalsaydım

Çölün,suya özlemi,benim sana olan Aşkımın yanına HİÇ KALIR

Şu çeşmenin haline bakSu içmeye tası değilKırma insan kalbini,yapacak ustası yok

Rüzgara aleyhinde duramıyorsan, yelkenlerini ona kadar ayarla, ve unutma fakat, yaşam, çektiğin acılarla değil, gemiyi limana getirip getirememenle ilgilenir
sevipte ağlamayanlar, ben sevdimdemesin!!!

Öylesine bir arzu degildi şayet, ama zamanla gelir gecer Zaten ne yasadımki senle adam gibi kayda deger Birgün arkana bile bakmadan terk edip gideceksen eger Kafana takma beni sen Mutlu Ol Yeter

Yokluğunu bu dek içten hissetmeseydim varlığının benzersiz güzelliğini anlayamazdım PAŞAM!

Bir tebessüm dek güzel Bir nefes dek önemlisin

Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı seni beklediğim kadar

Eğer bir gün kader seni benim kollarımdan alıp bir başkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek müzik benim vefat marşım olacaktır

yüzümde gülüş gözlerimde ışık kalbimde güneştin acilen gittin boğazımda düğüm oldun

Her aynaya baktığında beni hatırla gözlerin yıldızlara takılırsa gözlerimdir sakın unutma unutma eğer bir gün avucuna bir yaprak düşerse ellerimdir sakın bırakma

Bulutların Gözyaşları Pencerene vurduğu bir akşamda gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecekte onları yaşatsın

Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor

Hasret yağıyor bu gün sokaklara, resmin var benzeri göz kapaklarımda, ne vakit gözlerimi kapasam seni görüyorum karşımsa

*