Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook ta Kapitalizm 2 Oyununda Yardıma İhtiyacım Var

Facebook ta Kapitalizm 2 Oyununda Yardıma İhtiyacım Var
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle konu yeri yanlış yer açmış ise affoluna
Bu oyunda yıldız kazanmak gerçekten zor sizden ricam :googl16w1DN bu linke tıklayarak açılan oyunda bir bina inşa etmeniz olacakYardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum Saygılarımla

Similar threads

facebookta kapitalizm diye bir oyun oynuyorum ve yıldıza ihtiyacım var gençler :googlN9ICIo şu linke girip soldan dükkanlarınız sekmesinden birtane şehir seçip dükkan kurabilirseniz sevinirim teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Öncelikle merhaba arkadaşlar Bugün elime bi arkadaştan bu oyun geçti Malum 2dvd olduğu için rarlı şekildeydi 1dvd deki rarı çıkardım 2dvd den çıkarırken 2 dosyayı bulamadı Sizden ricam elinde olanların bu dosyaları upload etmesidir Dosyanın uzantısı: SetupDataZoneEnglish klasörü içindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Öncelikle merhaba ForumTR ailesine bugün katıldım Pek fazla kural bilmiyorum anlayacağınız üzere Şimdiden herkese teşekkür ederim Gelelim sorunumuza Crysis 2 yi satın aldım kurdum Türkçe ve Crackli Parkta Bir Yürüyüş (19) Bölümüne kadar da herhangi bir sorun yaşanmadı Fakat Binaya gir kısmına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Merhaba arkadaşlar ben bu güne kadar 3040 oyun bitirmişligim var fakat hileye mecburen ihtiyacım oldugu anlar olduFakat internette oradan buradan trainer arayacagıma(hele trainer'i yapılmayan oyunlarda;örnegin king kong)kendi trainerimi kendim yapıyorumAramıza 35 arkadaş daha aldımve traineri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı Ramazan'lar Bu mübarek ay vesilesiyle bu hayırlı iş için herkesin desteği rica olunur Bilindiği gibi imdbcom dünyanın en popüler sinema sitesi ve bu sitenin yayınladığı en iyi 250 film listesinde İslamiyetin Doğuşu ve Peygamber Efendimiz (sav)'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt