Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebook ta nasıl kapak yapılır?

facebook ta nasıl kapak yapılır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçtiğimiz sene uygulamaya giren facebook vakit tüneli ile birbirinden garip facebook kapak fotoğrafları hazırlanmaya başlandı Yaratıcılıkta hudut tanımayan kişiler birbirinden ilginç kapak fotoğrafları ile uyarı çekiyor Sizde vakit tünelinize ilginç yada sinyâl kapaklar sıralamak istiyorsanız 720 piksel fotoğraflar seçmelisiniz Zaman tüneli kapak fotoğrafı için yatay fotoğraflardan seçilirse gösterme daha hoş olacaktır

Önce sizi anlatan, hoşunuza dışarı giden bir görsel arayın Yüksek çözünürlüğe sahip resimler daha net duracaktır böylece boyutunun büyükçe olmasına özen gösterin

Bulduğunuz devlete ait kullandığınız bir resim düzenleme programı varsa onunla açın Ben Photoshop seçim ediyorum Resmimi photoshop programı yardımıyla açtım ve boyutlarını ayarlıyorum Boyutu 850x315 ebatında hazırlıyorum
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi183823facebookkapakdevlete ait183823ALT

Seçtiğim resmin son hali böyle;
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi270263facebookkapakdevlete ait270263ALT

Resmimin son halini bilgisayarıma kaydediyorum Facebook hesabıma giriş yapıyorum Solda Profil resminizin yanında gördüğünüz Profili Düzenle kısmına tıklayın
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi362453facebookkapakresmi362453ALT

Açılan sayfada Sağ üstteki kısımda Kapak Ekle yazısını göreceksiniz Kapak Ekle butonuna tıklayın
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi437549facebookkapakresmi437549ALT

Bilgisayarınızdan, yada fotoğraf arşivinizden hazırladığınız resmi bulun ve tamam deyin
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi575010facebookkapakresmi575010ALT

Fotoğraf ekrana düştü Şu Anda yapmanız gereken resmin konumunu düzenlemek Resmi sürükleyerek konumunu ayarlayın ve hemen aşağı değişiklikleri kaydet butonuna tıklayın
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebookkapakresmi689378facebookkapakresmi689378ALT *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt