iltasyazilim
FD Üye
Facebook'u bugüne kadar Firefox üstünde çalışan eklentiler kullanarak, Türkçe olarak görüntüleyebiliyorduk Bunlar da başlıca beceriksiz çeviriler ve eklentiyi yapanların reklamları yüzünden çok sağlıklı değildi Derhal, Facebook'u internet tarayıcısı ayırt etmeksizin bütün tarayıcılarda ve adamakıllı dinç bir çeviriyle Türkçe kullanabileceğimiz bir yönteme adım atıyoruz Yapacağımız işlemler çok kolay! Önce yapmamız gereken şu adrese girmek:
wwwfacebookcomtranslations Derhal, sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapalım “Add Aplicationa tıklayarak uygulamamızı yükleyelim Ardınan “Add Translationsa tıklayarak çeviri seçeneklerine adım atalım Son olarak sağ taratftan diller arasından Türkçe'yi seçelim Hepsi bu dek Facebook bundan böyle tamamen ve hiç bir eklenti kullanmadan Türkçe! *
wwwfacebookcomtranslations Derhal, sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapalım “Add Aplicationa tıklayarak uygulamamızı yükleyelim Ardınan “Add Translationsa tıklayarak çeviri seçeneklerine adım atalım Son olarak sağ taratftan diller arasından Türkçe'yi seçelim Hepsi bu dek Facebook bundan böyle tamamen ve hiç bir eklenti kullanmadan Türkçe! *