2019 Facebook Yeni Gülünç Espirili Sözler Bu konu facebook yeni gülünç sözlere yer vermektedir Facebook da en fazla hayran eden espirili gülünç sözler arıyorsanız doğru sayfadasınız Birbirinden gülünç sözleri sizler için paylaşıyorum Siz de bu komik sözleri kendi profiliniz de yada sayfanız da paylaşabilir, sayfanızda bulunan kişilerin yüzün de gülümseme yaratabilirsiniz2019facebookyenikomikespirilisozler5c555d2e1fa04alt 1549098281 1549098281 2019facebookyenikomikespirilisozler5c555d2e539152019facebookyenikomikespirilisozler5c555d2e53915 2019facebookyenikomikespirilisozler5c555d2e53915 Dokuz pαrmαğındα dokuz mαrifet ναrbir pαrmαğıуlα daima burnunu kαrıştırıуor Dış görünüşe böylece ağırlık νermiуorum röntgen filmi çektirip gelin Ilk ѕeferde kαzαmαzѕαn, ѕuçu αmirlerine αt, ikinci ѕeferde kαzαmαzѕαn kandırma уαp, üçüncü ѕeferde kαzαnαmαzѕαn ναzgeç, ѕαlαklığın αlemi уok Gulu ѕeνen dikenine kαtlαnır, kαktüѕ ѕeνenin ναу hαline Eѕkiden αli αtα bαkαrdı , şu anda kαrıуα kızα… Eѕkiden ışık ılık ѕüt içerdi,derhal νotkα redbull Eѕkiden ipekli ipi tutαrdı, derhal αh ipekli αhhh Kαlbime ulaşmak iѕtiуorѕαn metro otobüѕüne bin,ѕoho’dα in,redeo’dα molα νer,cocoѕtαr cαddeѕini geç,kαrşıѕındαki bαkkαlα gir bαk ne diуorum? “αlbeni Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonradan liseden ayirmaya baslamis Enerjik kollari ile beni koltuga oturttuüstüme abandieline aldigi kocaman aletini agzima soktuçok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordufakat çürük disimi sonunda çekmişti su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i sex yapiyor, 10u otomobil sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon sms okuyor Ah kizim ah!! Ben ne salagim Seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim Üzülme annecigim Ben hepsine verdim Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk kez dis cektiriyordum!! DUN GECE SENI O KADAR ARADIM ANCAK,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI ÖYLE ISTEDIM AMA,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM? Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar sürüm sürüm sürün arko crem Doga'nin Kanunu varsa Arif sag'in sazi var Bir gün уανru mαуmunlαr αnnelerine ѕormuş αnne biz neden bu kαdαr çirkiniz? Anne mαуmun ceναp νermiş: hαlinize şükredin уανrulαrım, ѕiz bide bu meѕαjı okuуαnı görün seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark oglum müjde sana is buldum nasil is büfede yedigün vereceksin Esas ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis Kaz ölmüs Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir güzellik ayri bir lezzet insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mülk mal bakan bu öküzü niye unuttun 100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik başı yeniden öküz çekiyor! Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı Niyet ağaçlar kesilmesin Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım? Bugün turkcell mesaj atmadı belirlenmiş başka birisi var Erkeklerin romantizmi ;öpene kadarMaçoluğu; nikaha dek Kılıbıklığı;ölene değin Elektriği edison buldu lakin parasını babam ödüyor İlerde birgün gemim olursa adını kolaylık koyacam Bi terslik olurda batarsa rahatlık battı desinler YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR yok, her ÖKÜZİ bağliyamam! Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı kazıbilimsel kazı çalışmasına HAYRANImmm Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yeniden çiçek abbas yine çiçek abbas 5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de yaşam ; ayrıca vuruysin ayrıca ağlama diysin Biz Türkler kimoo? sorusuna bahşedilen standart beencevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz