Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebook zaman tuneline nasıl gecilir

facebook zaman tuneline nasıl gecilir
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
zaman tuneline gecmek istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapcam

Cevap: facebook zaman tuneline nasıl gecilir

Facebook zaman tunelne geciş icin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur Bu facebookun tum kullanıcılarına sunduğu bir ozellliktir Bunun yanında Facebook'ta zaman tuneli uygulamasına kendi isteğinizle geciş yapmış fakat sisteme alışamayıp eski sisteme geri donmek istiyorsanız zaman tunelini iptal etmek mumkun değilŞu anda bu konuda uygulanabilecek bir tek cozum bulunuyor Facebook profil sayfasını eski gorunumde kullanmak icin Internet Explorer tarayıcısının 7 surumunu kullanmak gerekiyorBuna facebook zaman tunelini iptal etmek diyemiyoruz cunku sistem iptal olmuyor, yalnızca internet explorer 7 kullananlar eski gorunumu goruyor

Similar threads

vakit tuneline gecmek istiyorum lakin yapamıyorum nasıl yapcam Cevap: facebook zaman tuneline nasıl geçilir Facebook süre tünelne geçiş için herhangi bir operasyon yapmanıza lüzum yoktur Bu facebookun bütün kullanıcılarına sunduğu bir özellliktir Bunun yanına Facebook'ta zaman tüneli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Facebook Zaman Tüneli iptal Facebook Zaman Tüneli nasıl iptal edilir Facebook'ta vakit tüneli (Timeline) uygulamasına kendi isteğinizle geçiş yapıp sonradan sisteme alışamayıp eski sisteme geri dönmek istiyorsanız vakit tünelini iptal etmeniz olası değilŞu anda bu konuda uygulanabilecek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Facebook Süre Tüneli Kapatma facebook süre tüneli kaldırma Facebook'ta süre tüneli uygulamasına kendi isteğinizle geçiş yapmış fakat sisteme alışamayıp eski sisteme geri dönmek istiyorsanız süre tünelini iptal etmek olası değilŞu anda bu konuda uygulanabilecek bir tek çözüm bulunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Facebook Süre tüneli Nasıl iptal edilir Zaman Tüneli Nasıl kaldırılır Facebook Facebook Süre Tüneli kaldırma Facebook timeline yani süre tüneli uygulamasına kendi isteğinizle geçiş yapıp sonra sisteme alışamayıp eski sisteme geri dönmek istiyorsanız zaman tünelini iptal etmeniz mümkün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Facebook Süre Tüneli Nasıl İptal Edilir Facebook'ta timeline yani vakit tüneli uygulamasına kendi isteğinizle geçiş yapmış ama sisteme alışamayıp eski sisteme geri dönmek istiyorsanız süre tünelini iptal etmek mümkün yok Şu anda bu konuda uygulanabilecek bir tek çözüm bulunuyor Facebook profil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt