Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook'a Erişilemiyor

Facebook'a Erişilemiyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook Neden Açılmıyor

Facebook'a Erişilemiyor

Eğer siz de Facebook açılmıyor, Facebooka giremiyorum diyorsanız, Facebooka antre ile ilgili 3 muhtemel sorun ile karşı karşıya olabilirsiniz

Birinci problem, Facebook a antre sorunu vardır, problem Faceden kaynaklanıyordur
İkinci olası sorun ise Türkiyenin internet çıkışı ya da sizin internet bağlantınız ile ilgili bir sorun vardır
Üçüncü sorun ise bulunduğunuz okul ya da işyeri Facee girişi engellemiştir

Facebook'a giremiyorsanız bir diğer çözüm ise şöyle: ilk olarak bilgisayarınızda birdenbire pozitif Web tarayıcısı varsa, diğer tarayıcılarla girmeyi deneyin Eğer yinede girmiyorsa, bir arkadaşınıza sorun Facebook açıyor mu? sorusunu Veyahut, tunnel sitelerle girmeye çalışın Eğer sorun sadece sizdeyse, tarayıcı cookie çerezlerini silin, DNS ön belleğini temizleyin (Başlat Çalıştır ipconfig flushdns komutu ile) Belki yeniden giremiyorsanız, modeminizi her tarafta başlatın! Yeniden olmadı, CCleaner programıyla patavatsız şeyleri silin Yeniden mi olmadı sağlam bir format bunun üstesinden gelmenizi sağlayacaktır *

Similar threads

Niçin facebook açılmıyorrr Facebook'a giremiyorsanız, başta bilgisayarınızda birdenbire fazla Web tarayıcısı varsa, öteki tarayıcılarla girmeyi deneyin Eğer yinede girmiyorsa, bir arkadaşınıza sorun Facebook açıyor mu? sorusunu Veyahut, tunnel sitelerle girmeye çalışın Eğer sorun yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Neden facebook acılmıyorrr Facebook'a giremiyorsanız, oncelikle bilgisayarınızda birden fazla Web tarayıcısı varsa, diğer tarayıcılarla girmeyi deneyin Eğer yinede girmiyorsa, bir arkadaşınıza sorun Facebook acıyor mu? sorusunu Veyahut, tunnel sitelerle girmeye calışın Eğer sorun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
bugün facebookda sorun mu var keza ağır açılıyor hemde sohbet bölümü dingin gözüküyor arkadaşlarımı göremiyorum Cevap: facebook neden açılmıyor 3 EylüL Eğer sorunuz bugün için ise ben denedim ve Facebook açıldı herhangi bir sorun görünmüyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
facebook giriş yapamıyorum hata veriyor facebook giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki secenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız Guncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt