Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebooka neden giremiyorum

facebooka neden giremiyorum
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi facebook a giremiyorum
acıklıyım ilk başta dun annem girmeye calıştı ve
h t t p s : f a c e b o o k c o m l o g i n p h p ? l o g i n a t t e m p t 1 adresindeki web sayfası, gecici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir
Aşağıda bazı onerileri gorebilirsiniz:
Reload this web page later
Hata 118 (net::ERRCONNECTIONTIMEDOUT): İşlem zaman aşımına uğradı
bu hatayı gosterdi ondan sonra hep
YAPTIKLARIM:: dns sıfırla
yasaklı sitelere uygun hale getirme (dns i)
CClenar ile her şeyi silme
kendim de sildim cerez filan hic bişi yok
başka tarayıcılar kullandım
bildiğim de yapmadığım bi halt yok kısaca
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden elinizi kolunuza sağlık

Similar threads

arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi facebook a giremiyorum açıklıyım ilk ilk önce dün annem girmeye çalıştı ve h t t p s : f a c e b o o k c o m l o g i n p h p ? l o g i n a t t e m p t 1 adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya daimi olarak yeni bir web...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Photoshop ile calışırken kısayolları kullanmak sizin acınızdan hem rahat ve daha kolay lacaktır Kısa yolları ezberlerseniz daha rahat edersiniz FİLE Menu Yeni CtrL+N Yeni Layer Ctrl+Shift+N Ac Ctrl+O Farklı Ac Ctrl+Alt+O Kapat Ctrl+W Hepsini Kapat Ctrl+Shift+W Kaydet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
h t t p : r a p i d s h a r e c o m f i l e s 6 2 7 2 4 7 7 1 H A R R Y 1 P O T T E R G O F P L U S 5 T R N I R R M Z I P boslukları kapatın hakkettiysem +rep cünkü bazıları rep vermeden konu uplamıyor o yüzden verecek biraz repim olsn
Cevaplar
0
Görüntüleme
369
Seyirci degil T A R A F T A R Bayramda degil K A R A G Ü N D E Moda için degil F O R M A için Kupa için degil A R M A için Hava için degil S E V D A için 90 dakika degil Ö M Ü R B O Y U Yalanla degil K A N I Y L A AYRI AYRI degil O M U Z O M U Z A Utanarak degil G U R U R L A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
GUNZ OYNUYORSANIZ YENİ GUNZ PVP SERVER TANK BİLE VAR İSTİYENE YORUM YAZSIN Download tüm birine Nakarat bağlantılar! Tamam sup, dosya indirme bölümü bu nedenle bu yararlanmak sağlar var Umarım bu kim indirmek ve Trinity oynamak isteyenler için kargaşaya açıklık olacak! 1) burada bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt