Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

facebooka neden giremiyorum

facebooka neden giremiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi facebook a giremiyorum
açıklıyım ilk ilk önce dün annem girmeye çalıştı ve
h t t p s : f a c e b o o k c o m l o g i n p h p ? l o g i n a t t e m p t 1 adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya daimi olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir
Aşağıda bir takım önerileri görebilirsiniz:
Reload this web page later
Hata 118 (net::ERRCONNECTIONTIMEDOUT): Operasyon süre aşımına uğradı
bu hatayı gösterdi ondan sonra daima
YAPTIKLARIM:: dns sıfırla
yasaklı sitelere yerinde ülkü getirme (dns i)
CClenar ile her şeyi silme
kendim de sildim çerez filan hiç bişi yok
başka tarayıcılar kullandım
bildiğim de yapmadığım bi halt değil özet olarak
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden elinizi kolunuza afiyet *

Similar threads

arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi facebook a giremiyorum acıklıyım ilk başta dun annem girmeye calıştı ve h t t p s : f a c e b o o k c o m l o g i n p h p ? l o g i n a t t e m p t 1 adresindeki web sayfası, gecici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Photoshop ile çalışırken kısayolları uygulamak sizin açınızdan keza kuytu ve daha basit lacaktır Kısa yolları ezberlerseniz daha kuytu edersiniz FİLE Menü Yeni CtrL+N Yeni Layer Ctrl+Shift+N Aç Ctrl+O Ayrı Aç Ctrl+Daha Aşağı+O Kapat Ctrl+W Hepsini Kapat Ctrl+Shift+W Kaydet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
h t t p : r a p i d s h a r e c o m f i l e s 6 2 7 2 4 7 7 1 H A R R Y 1 P O T T E R G O F P L U S 5 T R N I R R M Z I P boslukları kapatın hakkettiysem +rep cünkü bazıları rep vermeden konu uplamıyor o yüzden verecek biraz repim olsn
Cevaplar
0
Görüntüleme
369
Seyirci degil T A R A F T A R Bayramda degil K A R A G Ü N D E Moda için degil F O R M A için Kupa için degil A R M A için Hava için degil S E V D A için 90 dakika degil Ö M Ü R B O Y U Yalanla degil K A N I Y L A AYRI AYRI degil O M U Z O M U Z A Utanarak degil G U R U R L A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
GUNZ OYNUYORSANIZ YENİ GUNZ PVP SERVER TANK BİLE VAR İSTİYENE YORUM YAZSIN Download tüm birine Nakarat bağlantılar! Tamam sup, dosya indirme bölümü bu nedenle bu yararlanmak sağlar var Umarım bu kim indirmek ve Trinity oynamak isteyenler için kargaşaya açıklık olacak! 1) burada bulunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt