Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook'da bir kız . . .

Facebook'da bir kız . . .

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa kardeslerim facebook'da gezerken iki taraflı arkadaşlardan bir kız dikkatimi çektiAdı gizem kız bir içimlik su o derece Ben kızı ekledim kız kimsin diye mesaj attıBende passaport kontrolüne yakalandım galiba dedim oda evetdiye yanıt verdiBende işte bunu seviyorum dedimOda ne mutlu sana dediSonradan bende evet ya sayende gülümseme ettim diye cevap verdim oda ne mutlu bana dediDaha Sonra kız kib by dediBende hoş olduğumuz değin da küstahız dedim oda gülerek sensinnn diye cevap verdi Sonradan pff kabul etmicem tanımadıklarımı kabul etmiyorum hadi kib byyy dediBende kestirip attın resmi olarak dedimOda ne yapmamı bekliyodun dediDaha ne muhabbet ettikki dediBen anlamadım bu kızı arkadaşlar anlayan varsa bana muavin olsun hoşnut kalırım

Similar threads

1 Hafta olmuştu daha yeniydikDaha birbirimizi yeni yeni tanıyordukKıza karşısında fazla birşey hissetmiyordumKız okul çıkışı bizim eve uğrayam dedi kimse yok kahve,çay fln içeriz dediKabul ettimEvi okula yakındı anında vardıkKahve gerçekleştirmek için suyu ısıtıyorduBende kızı öpüyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Konunun Aytınları Altında Yazdım Üşenenler İçin Özeti Burada kimseyle çıkmadım sevmedimdebu yıl başında sınıfa yeni gelen bi kızla dostluk kurdum en güvendiği insan bendım fakat aşık oldum ona ve söyledim ne arklık kaldı ne birşeyonun hakkında duyduklarımı ona söyledim ve red ettidaha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Olur Ya daha önce burda yazdığım mesajları okumuşsunuzdurO zamanlar bende mutlu idimartık eskisi kadar olmasada mutlu olmaya çalışıyorum bir nebze olsa şu anda size bütün bir hikayeyi tamamen kadar anlatacağım ve bana tavsiyelerinizi bekliyorum 2 sene önceydiOkulların açıldığı vakito hayatımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Öncelikler herkeze merhabaDirek konuya gireyimm Arkadaşlar , dershaneden bir kız arkadaşım varMsnde konusuyoruzKişisel iletisine ''Mehmet'i Çok seviyorum'' , ''Ben mehmetten özel kimseyi tanımadım'' gibi şeyler yazıyorMsn'de seni çok seviyorum diyorBende ona dıyorumOnların sınıfında birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İstanbul'da okuyorumBirinci sınıftayımİkinci tercihlerde gelen memleketden bir arkadasım var oda birinci sınıftaDaha kendisiyle İstanbul'da tanıstık fakatBen kendisini daha önce memlekette gördüm fakat bir muhabbetimiz yoktuBen bununla İstanbul'da tanısmak istedimBir yol bulmam gerekiyorduSonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt