Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook’ta gördü, 39 bin lirası gitti!

Facebook’ta gördü, 39 bin lirası gitti!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Facebook%2Dta%2Dgordu%2D39%2Dbin%2Dlirasi%2Dgitti%2D239097%2Ejpg

Samsun’da M.E. isimli bir kişi Facebook sayfasında gördüğü bir GSM operatörüne ilişkin ilana tıklayarak telefon çizgisine para yükleyip internet paketi satın almak istedi. Tuzak ilandaki kredi kartı bilgilerinin doldurulması gereken formu da dolduran M.E. 39 bin lira dolandırdı. Savcılığa şikayette bulunan M.E, başına gelenleri şu sözlerle anlattı:

* Facebook sayfasına verilen ilanı görünce gereksinimim olduğu için internet paketi almak istedim. Burada kontör yüklemek isterken kredi kartı bilgilerimi girince bir anda ekran karardı. Telefonumu ele geçirdiler. Bir orta bankadan arayıp 30 bin liralık kredi kullanıp kullanmadığımı sordular. Ben de kelam konusu süreci benim yapmadığımı söyleyip kabul etmedim.

DİĞERİNİN KREDİ BORCUNU ÖDEMİŞLER

* Sonra araştırdığımda dolandırıcılar 9 bin liralık öteki bir kişinin kredi borcunu ödeyip, 30 bin lira da benim adıma tüketici kredisini kullanmışlar. Burada bankanın da yanılgısı var. Bu süreçleri yaparken bana bilgi vermesi ve müsaademi sorması gerekiyordu. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum..

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt